Raoul

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Mensen beschrijven mij als bescheiden en beleefd. Ik heb passie voor het vak als chauffeur en ik ben van mening dat etiquette is ontwikkeld om nageleefd te worden. Ik vind het belangrijk dat uw auto altijd netjes weer wordt overhandigd. De auto wassen en een flesje water in de auto zijn voor mij de standaard services. U heeft aan mij een zorgzame, professionele chauffeur met veel ervaring. Neemt gerust contact op met Chauffeur.nl en neem gerust de proef op de som!

 

Opleidingen:
2009-heden    Ik heb veel werkervaring opgedaan als Brussaard chauffeur
2010-heden    Taxi pas (digitaal)
1979-heden    EHBO diploma
2010-heden    AED bediener
2010-heden    BHV

 

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Ik ben servicegericht. Als (directie)chauffeur sta ik graag voor u klaar. Ik spreek perfect ABN en zorg er altijd voor dat ik er netjes en verzorgd voorkomen heb. Door mijn ervaring als de taxi- en privé-chauffeur heb ik snel inzicht in uw wensen. Ik ben al ruim 7 jaar chauffeur en doe mijn werk met veel plezier en passie. Ik committeer me volledig aan een excellente uitvoering van uw opdrachten.

 

Mijn specialiteiten:
Comfortabel en vlot rijden. Ik vraag vooraf aan u wat voor soort rijstijl u prefereert. Mijn routes bereid ik goed voor, zodat ik niet snel voor verassingen kom te staan in het verkeer. Tegelijkertijd kan ik goed improviseren door mijn uitgebreide wegenkennis. Ik denk graag met u mee . Ik ontzorg u graag waar ik kan. Ik denk mee in oplossingen en zorg ervoor dat ik altijd mijn alternatieve routes heb voorbereid, mocht er files staan op de geplande route. Ik ben graag voor u beschikbaar in de regio Hoogeveen, Meppel, Emmen, Hardenberg.

 

Ervaring:
Ik heb ruim 7 jaar ervaring als privé chauffeur, waarvan ook mijn 5 jaar taxi pas.
Ik heb zowel voor de particuliere cliënten gewerkt als ook voor topfunctionarissen binnen grote bedrijven (CEO’s senior partners, raadsleden van bestuur, ministers etc.)

Certificaten en kenmerken

Regio

Hoogeveen

Kernkwaliteit

Dienstverlenend, Discreet, Groot verantwoordelijkheids gevoel, Punctueel

Auto

Chauffeur zonder auto

Leeftijd

> 50

Certificaten

AED, ANWB Slipcursus, Auto te water training, BHV, CCV-T, Chauffeurspas, EHBO, Rijvaardigheids Training bij BRUSECO, Taxi Pas

Provincie

Drenthe, Gelderland, Overijssel

Rijbewijs

Rijbewijs – A, Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE

Taal

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Koerierchauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur

Met of zonder auto

Zonder auto