Trefpunt voor vervoersoplossingen

Ik ben een ZZP chauffeur

Vind een opdracht als chauffeur

Hoe werkt chauffeur.nl?

De opdracht komt binnen bij chauffeur.nl

Opdrachtgevers dienen hun vraag online in. Chauffeur.nl neemt direct contact op voor bevestigingen details van de opdracht.

Chauffeurs ontvangen de aanvraag via WhatsApp

De opdracht zetten we uit naar jou en alle aangemelde chauffeurs die passen bij de opdracht. In een persoonlijk bericht krijgt jij de details van de rit(ten) toegestuurd. Nu ben jij aan zet.

Elke chauffeur kan zelf wel/geen prijs bieden

Bepaal zelf of je de opdracht aanneemt en tegen welke prijs. Laat het ons weten.

De opdrachtgever kiest zijn chauffeur

Wij leggen jouw tarief voor aan onze opdrachtgever. Deze besluit met welk aanbod hij akkoord gaat. Jij verneemt dan spoedig of je de opdracht hebt gekregen.

Na akkoord wordt een opdrachtbevestiging gemaakt

Wanneer de opdrachtgever jou als chauffeur heeft gekozen, wordt er een opdrachtbevestiging aangemaakt via Chauffeur.nl met daarin de aard van de opdracht en de voorwaarden. De opdracht wordt definitief bevestigd aan jou en de opdrachtgever en komt in ons planningssysteem, klaar voor de facturatie.

Na akkoord wordt een opdrachtverstrekking gemaakt

Wanneeer de klant een chauffer heeft gekozen wordt er een opdracht verstrekking aangemaakt via Chauffeur.nl met daarin de aard en voorwaarden van de opdracht. Deze opdracht wordt bevestigd aan de klant en komt in ons planningssysteem.

Een factuur is binnen 24 uur beschikbaar

Chauffeur.nl zorgt binnen 24 na uitvoer van de rit voor een factuur en verzending, zodra jij jouw uren en kosten hebt ingevuld. Na fiattering vanuit Chauffeur.nl ontvangt jij een inkoopfactuur waarop exact staat vermeld wat jij mag declareren. Dit komt overeen met de voorwaarden die we samen vooraf zijn overeengekomen. Indien dit afwijkt, wordt dit door ons gecontroleerd.

Wat maakt ons anders?

Waarom een opdracht zoeken via  chauffeur.nl?

Vind opdrachten & vacatures

Ben jij zelfstandig chauffeur? Denk hierbij aan privé- of directiechauffeur, taxichauffeur, buschauffeur en/of vrachtwagenchauffeur? Werk je alleen als zzp-er of heb je mensen in dienst als chauffeur?

Zoek je nieuwe opdrachtgevers, zodat je steeds meer kunt verdienen? Ben je op zoek naar waarde-creatie van jouw onderneming, zodat je echt een klantenportefeuille opbouwt? Meld je dan bij Chauffeur.nl en lift mee!

Passie voor het vak chauffeur. Daar draait het om bij alle bezoekers van Chauffeur.nl. Dit unieke platform dat geheel gericht is op de blije chauffeur, die graag onderweg is, biedt kansen voor professionele opleiders.

BMW auto met chauffeur

Jouw voordelen

  Je ontvangt opdrachten makkelijk via What’s App

  Binnen 24 uur heb je jouw factuur ontvangen

  Zelf bepaal je jouw prijs

  Kies zelf of je een offerte aanbied of niet

Wij zijn ook bereikbaar via

Meld u aan als chauffeur

Ontvang opdrachten die voldoen aan uw wensen

 

Stap 1 van 2 - Jouw gegevens

Ben je in het bezit van een rijbewijs? Zo ja, welke?
Bent u in het bezit van een rijbewijs? Zo ja welke?
Bent u in het bezit van een rijbewijs? Zo ja welke?
Bent u in het bezit van een rijbewijs? Zo ja welke?
Ben je in het bezit van certificaten?

Veelgestelde vragen

Helpdesk

Heeft u zelf een andere vraag?
Neem gerust contact op.
Wij zijn bereikbaar op T: (+31) 88-278 77 88, via info@chauffeur.nl , of laat uw vraag achter op onze site.

Wat is de doelstelling van Chauffeur.nl?

Chauffeur.nl is een platform dat klanten en chauffeurs samenbrengt. Zij ondersteunt jou als
zzp-chauffeur, in jouw marketing en sales, zodat jij jouw handen aan het stuur kunt houden. Ook hoef jij, als ondernemer, geen eigen internetsite te laten bouwen, waarmee je veel tijd en kosten bespaart. Daarnaast betekent een site bouwen nog niet dat je wordt gevonden. Chauffeur.nl investeert hier dagelijks in. Chauffeur.nl heeft een zeer krachtige identiteit, veel bezoekers en een hoge rating in
google en andere zoekmachines, waardoor opdrachtgevers en jij sneller matchen.

Van wie zijn de opdrachtgevers?

Chauffeur.nl is zelf klanteigenaar. Door haar klanten te verbinden met jou als zzp-chauffeur, word jij in de gelegenheid gesteld om voor de opdrachtgever te gaan rijden. Daarnaast regelt Chauffeur.nl ook de facturatie en checkt zij het betalingsrisico namens jou. Zo kan jij je volledig focussen op het uitvoeren van de chauffeursdiensten.

Wanneer kom ik in aanmerking voor het werk van Chauffeur.nl?

Je kunt je inschrijven als chauffeur als je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je zzp-er bent of;
  • Je een kleine onderneming, waar je jezelf verhuurt, hebt opgericht;
  • Je het minimaal vereiste rijbewijs bezit;
  • Je ingeschreven staat in de Kamer van Koophandel;
  • Je over minimaal 3 verschillende opdrachtgevers beschikt.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor het werk van Chauffeur.nl?

Je kunt je niet inschrijven als er sprake is van één van de volgende punten:

  • Je hebt geen VOG en kunt deze niet aanvragen. Dat zou betekenen dat je in contact met justitie of politie bent geweest.
  • Je bent werkgever met eigen personeel in dienst. In dat geval geldt een andere vorm van samenwerking (zie volgende vraag).
  • Jouw rijbewijs is ingetrokken.
  • Je mag officieel niet autorijden (door eventuele blessures, medicijnengebruik, etc.).
  • Je hebt geen bankrekening in Nederland en je staat niet ingeschreven in de Kamer van Koophandel.

Ik ben werkgever en verhuur chauffeurs. Kan ik dan ook samenwerken met Chauffeur.nl?

Dit vraagt om een kennismakingsgesprek. We onderzoeken graag wat jouw dienstverlening uniek maakt. Chauffeur.nl werkt graag samen met professionals achter het stuur, dus wie weet kan de samenwerking met jouw organisatie of onderneming tot een win-win leiden? Stuur gerust een berichtje naar info@chauffeur.nl en stel daar jouw vraag. Wij nemen dan graag contact met jou op.

Wat ga ik verdienen bij Chauffeur.nl?

De verdiensten zijn afhankelijk van de aard en het aantal uren van de opdracht. Je kunt jezelf dan aanmelden voor die opdracht, die door de klant online wordt gepubliceerd. Soms wordt een tarief voorgesteld. Dat kan een tarief per uur zijn, of een tarief dat de gehele opdracht omvat. Soms wordt jou een tarief gevraagd. Bij aanmelding ontvang van je
van Chauffeur.nl richtprijzen, waarvoor je de opdracht kunt verwerven. Dat is alleen een advies, geen vereiste.

Ontvang ik een beoordeling?

Ja, Chauffeur.nl beoordeelt de chauffeur op diverse onderdelen. We vragen ook de opdrachtgever om jou te beoordelen. Die rating wordt ook weergegeven bij de opdrachtuitvoeringen. Dat gaat om de volgende aspecten:

a. In het bezit van de vereiste rijbewijzen en certificaten (checken wij);
b. Stiptheid (klant);
c. Wijze van communiceren/samenwerken (wij en klant);
d. Uitvoering van geleverde diensten: (klant).

Voor deze criteria ontvang je tussen de 1 en 5 sterren. Met deze overall rating willen wij bereiken dat professionals de meeste opdrachten kunnen krijgen tegen een correct tarief.

Hoe schrijf ik me in als leverancier?

Wil je jezelf aansluiten bij het nummer 1 Platform voor chauffeurs? Wees hartelijk welkom! In dat geval vragen wij je jezelf online aan te melden door jouw Chauffeurskaart in te vullen met jouw gegevens. Wij ontvangen een melding zodra jij jouw kaart volledig hebt ingevuld. Je ontvangt dan van ons verdere informatie over hoe jij je kunt inschrijven voor opdrachten. Via de site van chauffeur.nl kan je jezelf inschrijven.