Caravanchauffeur – ultieme vakantievrijheid

caravanchauffeur_chauffeur.nl_volvo_v90_met_caravan

Reserveer een chauffeur Download brochure

Binnen 24 uur een reactie op jouw aanvraag!

Tel: (088) – 278 7788

Op zoek naar de ultieme vakantievrijheid zonder zorgen?

Ken je dat gevoel van opwinding wanneer de vakantieperiode nadert? Maar zodra je denkt aan het rijden met een caravan, slaat die opwinding om in zorgen en stress. Het slepen met die grote, onhandige sleurhut over smalle wegen en steile hellingen kan je vakantievoorpret flink bederven. Maar wat als we vertellen dat er een betere manier is? Wat als je onbezorgd kunt genieten van je vakantie zonder je zorgen te maken over de veiligheid en de vermoeid van het caravantrekken?

De CaravanchauffeurJouw weg naar zorgeloze vakanties en veiligheid

Stel je voor dat je kunt ontspannen terwijl jouw caravan veilig en comfortabel naar je vakantiebestemming wordt gebracht. Dat is waar de Caravanchauffeur in actie komt. Hier zijn acht redenen waarom de Caravanchauffeur jouw vakantiepartner bij uitstek is als het gaat om veiligheid:

 1. Meester in Veilig Sturen: Onze chauffeurs zijn experts in het manoeuvreren met caravans, zelfs op lastige bochten en smalle straten, met de veiligheid als hoogste prioriteit.
 2. Vermijd Stressvolle Situaties: Laat het drukke verkeer, de uitdagende snelwegen en het zoeken naar lastige parkeerplaatsen aan ons over, terwijl jij zorgeloos reist.
 3. Optimale Veiligheid: Jouw caravan wordt met uiterste zorg behandeld en veilig vervoerd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade onderweg.
 4. Bespaar Tijd en Energie: Geniet van meer quality time met je gezin en kom uitgerust aan op je bestemming, zonder de vermoeidheid van het rijden met een caravan.
 5. Luxe Comfort: Reis in je eigen voertuig zonder de zorgen van het caravantrekken. Zo heb je al jouw gemakken binnen handbereik, met extra aandacht voor de veiligheid.
 6. Lokale Kennis: Onze chauffeurs kennen de beste routes, veilige campingplaatsen en zorgen ervoor dat je veilig en zonder zorgen op je bestemming aankomt.
 7. Stressvrij Terug naar Huis: Ook de terugreis wordt met de hoogste mate van veiligheid geregeld, zodat je na een ontspannen vakantie weer zorgeloos thuis komt, net als de caravan.
 8. Vakantieplezier in Optima Forma: Laat de stress van het rijden achterwege en focus op waar het echt om draait – veilig en ontspannen genieten van je vakantie!

 

“Als fervente caravanliefhebbers waren we altijd zenuwachtig over onze vakanties, maar dat veranderde zodra we aan het laten rijden van onze caravan dachten. Dat wil zeggen, tot we de caravanchauffeur ontdekten! Onze reizen zijn sindsdien veranderd van stressvolle ritten in avontuurlijke, zorgeloze tochten. We hoefden ons geen zorgen meer te maken over lastige manoeuvres, druk verkeer of het vinden van veilige campingplaatsen. Met de Caravanchauffeur konden we echt ontspannen en van onze vakanties genieten, wetende dat onze caravan in veilige handen was. Het was alsof we een nieuw niveau van vrijheid en gemoedsrust ontdekten. Dankzij de Caravanchauffeur zijn onze vakanties nu onvergetelijke avonturen geworden!”

Dhr. en mevr. van Stellenende.

 

Wat kost het om een caravan te laten vervoeren?

Onze chauffeurs met een specialistisch rijbewijs zijn beschikbaar vanaf:

Chauffeurs (rijbewijs)Uurtarief excl. 21% btw.
*BE€36,50
*C€55,00
*CE€65,00
*C1E€55,00
*D€55,00
DE€65,00

* BE = Chauffeur die met opleggers en zware aanhangers mag rijden.

* C = Chauffeur die vrachtwagens bestuurt met een totaalgewicht van meer dan 32 ton.
* CE = Chauffeur die vrachtwagens met een maximaal toegestaan gewicht van 44 ton bestuurt en zijn goederen aflevert.

* C1E = Chauffeur die met een vrachtwagen een aanhanger trekt met een toegestane maximummassa van meer dan 750kg. 

*D = Chauffeur met een busrijbewijs die meer dan 8 zitplaatsen (exclusief de chauffeur) bestuurt.

Speciale voorwaarden

 • Toeslag van 25% voor de uren tussen 00:00 – 06:00 uur.
 • Toeslag van 100% op feestdagen.
 • Toeslag van €50 voor aanvragen binnen 12 uur voor aanvang.
 • Maaltijdvergoeding van €25,00 voor diensten langer dan 8 uur
 • Annuleringskosten minder dan 24 uur voor aanvang: Minimaal 3 uur, afhankelijk van het type chauffeur.
 • Bij ritten die niet bij de startlocatie van de chauffeur eindigen, rekenen wij OV- en Taxikosten door + een toeslag van €17,50 i.v.m. het regelen van het Openbaar Vervoer. De reistijd wordt gezien als werktijd voor de chauffeur.

caravanchauffeur_chauffeur_vanuit_auto

Bekijk alle tarieven

 

Neem contact op met Chauffeur.nl voor veiligheid en gemoedsrust

Klinkt dit als de perfecte vakantie-ervaring? Dat is omdat het dat is. Je hoeft nooit meer met een caravan te rijden en kunt volledig vertrouwen op de veiligheid die de Caravanchauffeur biedt. Neem vandaag nog contact op met Chauffeur.nl en maak van je volgende vakantie een zorgeloze en veilige herinnering om te koesteren. Veiligheid, gemoedsrust en ontspanning wachten op jou!

Tel: 088- 278 77 88

Welke chauffeur zoekt u?

Dien uw opdracht in en wij vinden uw chauffeur

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.
Uw opdracht wordt daarna direct uitgezet onder onze chauffeurs.