Contact

Home » Contact

Chauffeur.nl

Zonnebaan Utrecht - Brussaard Mobility Solutions

Chauffeur.nl is onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep.
Wij ontzorgen u graag met “professionals achter het stuur”, ons watermerk sinds de oprichting in 1990.

Als ChauffeurPRO Dienstengroep zijn wij uw strategische partner in het werven, selecteren en organiseren van chauffeursdiensten in de brede zin van het woord. Sinds 1990 hebben wij ruim 5000 opdrachtgever chauffeurs geleverd.

De ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat uit de volgende ondernemingen:

 

Logo Brussaard 30 jaar
Bruseco Kap.DEF
LOGO-chauffeur_600px

U vindt alles onder één dak: de chauffeur die u zoekt, de opleidingen voor chauffeurs en vacatures die u voor chauffeurs kunt plaatsen. Zo beschikt u altijd over een professional achter het stuur voor uw organisatie.

Uw vraag online stellen

 

 

Contactgegevens

Chauffeur.nl BV
Emmaweg 2
3603 AM MAARSSEN
E-mail : info@chauffeur.nl
KvK: 30149493
Banknummer: NL07RABO0310610710

Paul Brussaard - Eigenaar ChauffeurPro groep

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven gingen u voor…

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.