Contact

Home » Contact

Contact

U bent op zoek naar die ene chauffeur?

Chauffeur.nl ontzorgt organisaties en bedrijven. Een nadere kennismaking stellen wij zeer op prijs. Als specialistisch uitzendbureau en vervoerder vervoeren wij meer dan u denkt. Een platform zoals Chauffeur.nl vindt u nergens. U bent op zoek naar versterking van uw chauffeurspool. Dan bent u bij ons bij het juiste adres. 24/7.

 

Strategische partner

Wij zijn graag uw strategisch partner. Zo leren wij uw bedrijfscultuur kennen. Daar houden wij rekening mee. Omdat u zich op uw corebusiness wilt richten en geen zorgen wilt maken over de chauffeurs en het schadeverloop. Alle HRM zaken rondom de chauffeurs nemen wij graag van u over.  

 

  1.  Inhuur extra chauffeurs (B, BE, C, CE, D, DE).
  2.  Chauffeurs met specialisaties zoals directiechauffeur, privechauffeur, taxichauffeur, buschauffeur, touringcarchauffeur, vrachtwagenchauffeur. 
  3. Salarisadministratie van (tijdelijk) personeel.
  4. Payrolling: u blijft werkgever, wij doen de salarisadministratie.
  5. Vervoersregie / Planning.
  6. Projectmatig vervoer.
  7. Werven en selecteren van nieuwe chauffeurs n.a.v. uw vacatures.

 

ChauffeurPRO werkt al jaren succesvol samen met honderden bedrijven, instellingen en ondernemers. Als onafhankelijke partij dienen we dezelfde belangen als u, onze opdrachtgever.

 

Wilt u nader contact met ons team specialisten? Vul dan onderstaand interesseformulier in en wij nemen binnen 4 uur contact met u op. 

Bellen kan ook.

Chauffeur.nl is 24/7 bereikbaar voor haar opdrachtgevers via 088- 278 77 88,

 

CHAUFFEUR.NL. B.V.

Zonnebaan 45

3542 EB UTRECHT

 Email    : vacature@chauffeur.nl

 

 

CHAUFFEUR.NL is onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep.

 

 U kunt hieronder uw vraag stellen. Wees hartelijk welkom!

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.