Wie zijn wij?

Home » Wie zijn wij?

Chauffeur.nl; 33 jaar ervaring binnen de markt van hoogwaardig vervoer!

Wij zijn één team, met één missie: samen maken wij externe inhuur van chauffeurs voor uw organisatie eenvoudiger. Wij zijn flexibel, betrokken en proactief en beschikken over een zeer omvangrijk netwerk van ‘professionals achter het stuur’. Wij ontzorgen u.

Bent u op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van uw chauffeurspool? Heeft u een piek in de behoefte aan extra handjes aan het stuur? Reken dan op onze support en back-office ondersteuning! Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de markt van hoogwaardig vervoer is uw opdracht bij ons in vertrouwde handen.

Met het team van Chauffeur.nl haalt u extra capaciteit in huis. Chauffeur.nl is gespecialiseerd in het organiseren van extra handjes. We staan garant voor een heldere briefing, instructie of aansturing via de eigen afdeling planning. Zo wordt de uitvoering ook goed geregeld. Naast chauffeurs kunnen wij ook routes opstellen of complexe opdrachten uitvoeren.

Met Chauffeur.nl bespaart u veel tijd en energie om de juiste chauffeur te vinden. Wij ontzorgen u graag!

 

Chauffeur.nl biedt u een oplossing.

Als onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep bieden wij een all-in service. Onze chauffeurs zijn streng geselecteerd, speciaal getest en opgeleid. Het zijn echte “professionals achter het stuur”. Zo houdt u grip op uitval of schade aan uw voertuigen.

Als het onverhoopt toch een keer mis gaat, dan zijn de chauffeurs aanvullend verzekerd. Dit betekent dat het eigen risico en no-claimverlies op uw eigen verzekering is gedekt door onze verzekeraar. Zo houdt u de schadelast merkbaar beperkt; minder uitval en minder kosten.

 

Partnership

Bent u op zoek naar (tijdelijke) uitbreiding van uw chauffeurspool? Laat het ons weten. Wij spreken u graag persoonlijk.

Met Chauffeur.nl haalt u een strategische partner in huis, die rekening houdt met uw eisen en verwachtingen. We kijken naar het karakter en de instelling van de chauffeur, zijn of haar rijvaardigheid en schadeverleden, maar ook naar de planning, logistiek en helpen u bij organisatorische vraagstukken.

Wij verzorgen graag de chauffeursdiensten voor uw organisatie. Neem gerust contact op met onze back-office om uw wensen met ons te bespreken.

Bel met 088- 278 77 88 of vraag ons informatiepakket aan via info@chauffeur.nl.

 

Chauffeur.nl, voor alle vacatures voor chauffeurs

Bekijk video

 

Medewerkers gezocht

Ben jij een zelfstandig ondernemer of zzp-er en ben je sterk gemotiveerd om klussen aan te pakken? Wil jij afgerekend worden op jouw kwaliteit en dienstbaarheid? Meld je dan aan als chauffeur bij Chauffeur.nl!

Wij zijn op zoek naar:

  • Bus- en touringcarchauffeurs.
  • Taxichauffeurs.
  • Directie- en privéchauffeurs.
  • Ambulancechauffeurs.
  • First responders en Rapid Responders.
  • Koeriers.
  • Chauffeur Uitvaartvervoer.
  • Chauffeurs speciaal transport.
  • Zorgchauffeurs.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, vacatures en opleidingen die interessant voor jou zijn als chauffeur?

Word lid van ons platform en blijf op de hoogte!

Chauffeur.nl heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

ChauffeurPRO Dienstengroep
Emmaweg 2
3603 AM Maarssen
088-278 77 88

“Professionals achter het stuur”

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.