Wie zijn wij?

Home » Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Welkom bij Chauffeur.nl!

Bent u op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van uw chauffeurspool? Heeft u een piek in de behoefte aan extra handjes aan het stuur? Reken dan op onze support en back-office ondersteuning! Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de markt van hoogwaardig vervoer is uw opdracht bij ons in vertrouwde handen.

Met het team van Chauffeur.nl haalt u extra capaciteit in huis. Chauffeur.nl is gespecialiseerd in het organiseren van extra handjes. We staan garant voor een heldere briefing, instructie of aansturing via de eigen afdeling planning. Zo wordt de uitvoering ook goed geregeld. Naast chauffeurs kunnen wij ook routes opstellen of complexe opdrachten uitvoeren.

Met Chauffeur.nl bespaart u veel tijd en energie om de juiste chauffeur te vinden. Wij ontzorgen u graag!

 

Chauffeur.nl biedt u een oplossing.

Als onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep bieden wij een all-inn service. Onze chauffeurs zijn streng geselecteerd, speciaal getest en opgeleid. Het zijn echte “professionals achter het stuur”. Zo houdt u grip op uitval of schade aan uw voertuigen.

Als het onverhoopt toch een keer mis gaat, dan zijn de chauffeurs aanvullend verzekerd. Dit betekent dat het eigen risico en no-claimverlies op uw eigen verzekering is gedekt door onze verzekeraar. Zo houdt u de schadelast merkbaar beperkt; minder uitval en minder kosten.

 

Partnership

Bent u op zoek naar (tijdelijke) uitbreiding van uw chauffeurspool? Laat het ons weten. Wij spreken u graag persoonlijk.

Met Chauffeur.nl haalt u een strategische partner in huis, die rekening houdt met uw eisen en verwachtingen. We kijken naar het karakter en de instelling van de chauffeur, zijn of haar rijvaardigheid en schadeverleden, maar ook naar de planning, logistiek en helpen u bij organisatorische vraagstukken.

Wij verzorgen graag de chauffeursdiensten voor uw organisatie. Neem gerust contact op met onze back-office om uw wensen met ons te bespreken.

Bel met 088- 278 77 88 of vraag ons informatiepakket aan via info@chauffeur.nl.

 

Chauffeur.nl, voor alle vacatures voor chauffeurs

Bekijk video

 

Medewerkers gezocht

Ben jij een zelfstandig ondernemer of zzp-er en ben je sterk gemotiveerd om klussen aan te pakken? Wil jij afgerekend worden op jouw kwaliteit en dienstbaarheid? Meld je dan aan als chauffeur bij Chauffeur.nl!

Wij zijn op zoek naar:

– Bus- en touringcarchauffeurs.
– Taxichauffeurs.
– Directie- en privéchauffeurs.
– Ambulancechauffeurs.
– First responders en Rapid Responders.
– Koeriers.
– Chauffeur Uitvaartvervoer.
– Chauffeurs speciaal transport.
– Zorgchauffeurs.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, vacatures en opleidingen die interessant voor jou zijn als chauffeur?

Word lid van ons platform en blijf op de hoogte!

 

Schrijf je hier in en blijf op de hoogte!

 

 

Chauffeur.nl heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

ChauffeurPRO Dienstengroep
Zonnebaan 45
3542 EB Utrecht
088-278 77 88

“Professionals achter het stuur”

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.