Wie zijn wij?

Home » Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Als team van CHAUFFEUR.NL hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in het werven, selecteren en rekruteren van chauffeurs.  Inmiddels hebben meer dan 4.000 opdrachtgevers gebruik gemaakt van (directie)chauffeurs via onze labels Brussaard Mobility Solutions en BRUSECO Certificering van chauffeurs.

Honderden organisaties, bedrijven, instellingen, helpen wij via ons netwerk aan een nieuwe betrouwbare goed getrainde chauffeur. Een veilige rijstijl staat bij onze selectie centraal, en een professionele beroepshouding.

Wij selecteren ook ZZP-chauffeurs, checken of deze aan alle vereisten voldoen, en stellen deze beschikbaar aan de opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn tevreden over onze bemiddeling: door samen te werken met Chauffeur.nl hoeven ze slechts een keuze te maken uit de beste kandidaten voor de functie. Dat is ons vak!

Met CHAUFFEUR.NL worden zoekende organisaties snel en professioneel voorzien van topkandidaten. Door onze uitgebreide databases, dagelijkse bemiddeling en jarenlange ervaring, kan binnen 48 uur een topkandidaat worden voorgedragen.

Met onze partners certificeren wij de chauffeurs, waardoor onze kandidaten zich echt kunnen onderscheiden op de arbeidsmarkt door kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Wilt u meer informatie over de werving, selectie en recruitementprocedures van CHAUFFEUR.NL? Wilt u uw vacature plaatsen op dit specialistische platform? Wilt u binnen 48 uur over een topchauffeur beschikken? Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Neem contact op met 088-278 77 88 of vraag hier informatie aan.

 

Ben jij op zoek naar die ene droombaan?

CHAUFFEUR.NL gaat over het vak chauffeur en jouw rol daarin. Misschien ben je al werkzaam als chauffeur en onderzoek je de mogelijkheden om jezelf verder te specialiseren? Of is het jouw droombaan? Vind dan de juiste opleider via CHAUFFEUR.NL. Laat je goed informeren en vergroot direct jouw kansen op de arbeidsmarkt. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en wees welkom bij jouw toegangsdeur naar de toekomst. Het kost niets!

CHAUFFEUR.NL

 

 

Alle artikelen Aanmelden nieuwsbrief

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.