Over Chauffeur.nl

Kies uw chauffeur

Solide initiatiefnemer

In de huidige vervoersmarkt willen klanten maximale flexibiliteit. Vervoer op maat is daarvan een logisch gevolg. De klant bepaalt en betaalt, wij van chauffeur.nl kunnen leveren. Anybody, anytime, anywhere. Een van de grootste leveranciers van chauffeursdiensten in Nederland is de drijvende kracht achter chauffeur.nl. Dat is Brussaard Chauffeursdiensten. Met alle kennis, ervaring en contacten bouwen zij Chauffeur.nl uit tot het belangrijkste vraag/aanbod-platform voor chauffeurs. Samen maken zij onderdeel uit van SafeDriveCompany.

Altijd een passende chauffeur

Voor elke situatie is er een passende chauffeur. Als een buitenlandse relatie van Schiphol moet worden opgehaald, is een chauffeur met talenkennis wel zo makkelijk. Evengoed geldt dat voor het ophalen van een vintage meubel dat op Marktplaats is gevonden. Of voor wie wil blijven werken in zijn eigen auto, op weg naar een relatie zo’n 200 kilometer verderop. Reistijd wordt zo werktijd!

Hét platform voor chauffeurs

Met Chauffeur.nl hebben gekwalificeerde zzp-chauffeurs nu een professioneel platform om rechtstreeks verbinding te maken met klanten. Dat kunnen bedrijven, instellingen, organisaties of particulieren zijn die voor een specifieke situatie een chauffeur zoeken. Chauffeur.nl legt de verbinding tussen de vrager en de aanbieder. Snel, accuraat en met kwaliteitsgarantie. Want elke chauffeur is door ons persoonlijk gekeurd en goed bevonden. Screening en opleidingen worden door Chauffeur.nl geregeld.

Chauffeur.nl ontzorgt de ZZP chauffeur ook op de terreinen van werving, verzekeringen en administratie. Zodoende kan de chauffeur actief zijn met hetgeen waar hij/zij goed in is: het verlenen van specifieke vervoersservices.

Strenge selectie

Als u via Chauffeur.nl boekt, dan kunt u rekenen op een aantal belangrijke garanties. Zo zijn alle chauffeurs gescreend (zij beschikken allen over een Verklaring Omtrent Gedrag). Alle chauffeurs hebben een rij-examen afgelegd voordat ze aan de slag kunnen als chauffeur. Deze voorselectie wordt gedaan door BRUSECO.

Altijd verzekerd

Chauffeurs die rijden voor Chauffeur.nl zijn altijd extra verzekerd. Dat heeft vooral ook voordelen als zij in de auto van klanten rijden. Dan is het eigen risico en no-claimverlies bij een ongeval altijd gedekt. Overigens kunnen chauffeurs profiteren van aantrekkelijke tarieven op verschillende aanvullende verzekeringen.

Vervoersmodel van de toekomst

De wereld verandert, werkwijzen en mogelijkheden veranderen mee. De huidige technische mogelijkheden, zoals de soepele koppeling van ‘online’ met logistieke systemen, maakt het mogelijk om vele klantvragen tegelijkertijd te kunnen opvolgen. De vervoersmarkt zal daarmee alsmaar flexibeler en ‘tailor made’ worden. De klantvraag staat centraal. Chauffeur.nl weet daar altijd een passend antwoord op te vinden.

Vergeet u niet de Whitepaper aan te vragen? Of neemt u gewoon direct de proef op de som? Boek uw chauffeur via www.chauffeur.nl en laat u ontzorgen.

Team van Chauffeur.nl

Laat Chauffeur.nl een chauffeur zoeken Overzicht chauffeurs

 

Chauffeur.nl is onderdeel van de SafeDriveCompany.com

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 77

E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat! Wij regelen het!

Wij zoeken een Chauffeur voor je

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk.
  • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs