Bob chauffeur

Home » Bob chauffeur

BOB-chauffeur inhuren? Thuisbrengservice in uw eigen auto door heel Nederland!

Neem geen risico om zelf te rijden maar laat je rijden.

Reserveer een chauffeur

Binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag!

Tel: (088) – 278 7788

Voor aanvragen voor dezelfde avond zijn wij bereikbaar tot:

ma. – do. : 0:00 uur

vr. & za. : 2:00 uur

zo. : 22:00 uur

BOB chauffeur

U zit heerlijk te dineren, of geniet van een geweldige (kerst)gala-avond van uw bedrijf. Het gezelschap is fantastisch, de ambiance nodigt uit voor een geweldig diner met een goede wijn. Samen proost u op het gezamenlijke succes.

De vraag dient zich aan: “Hoe kom ik eigenlijk weer veilig thuis?”

Met onze BOB chauffeur dienst hoeft niemand in de vriendengroep zich ´op te offeren´ als BOB en de volgende ochtend staat uw auto gewoon weer voor de deur.

Ideaal toch?

Wat kost het inhuren van een BOB-chauffeur? 

Vanaf €67,77 (exclusief 21% btw).

  • Bekijk onze tarieven pagina voor alle tarieven.
  • Soms is het inhuren van een (student-)chauffeur voor de hele avond goedkoper, wanneer het om een grote afstand gaat. Neem daarvoor contact op met de planning tussen kantoortijd.

Reserveer een chauffeur Bekijk alle tarieven

BOB Chauffeur service online of telefonisch aanvragen

  • Boek uw BOB-chauffeur eenvoudig via Chauffeur.nl.
  • Uw verzoek wordt online ingediend en komt direct bij onze planning terecht.
  • U krijgt een chauffeur tot uw beschikking.

U kunt ook tijdens kantooruren bellen met 088- 278 77 88 en u wordt direct verbonden met onze planning, die uw chauffeur ruim van tevoren selecteert. 

studenten chauffeur inhuren

Chauffeur.nl regelt het voor u. Zo komt u veilig thuis in uw eigen auto. De tarieven zijn transparant. Geen verrassingen achteraf. Onze chauffeur komt ook netjes weer thuis. Daar zorgen wij voor. 

Reserveer een chauffeur

(088) – 278 7788.

Directiechauffeur

Wilt u de avond chique beginnen? Dan kan onze directiechauffeur u vooraf ophalen in uw eigen auto. De chauffeur wacht op u tijdens uw diner of avondje uit en rijdt u weer veilig terug naar huis of naar iedere gewenste locatie. Hiervoor hebben wij stipte en representatieve directiechauffeurs beschikbaar. Boek eenvoudig uw Bob Chauffeur via Chauffeur.nl en geniet optimaal en onbezorgd van uw avond uit.

Chauffeur.nl levert door heel Nederland BOB chauffeurs. Het gros van onze chauffeurs is opgeleid door ons eigen opleidingsinstituut BRUSECO. We verzekeren dat al onze chauffeurs van hoge kwaliteit zijn.

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Hoe klanten onze chauffeursdiensten ervaren..

“Al ruim 25 jaar een betrouwbaar adres”

“Ik ken Chauffeur.nl als een betrouwbare leverancier van nette en keurige chauffeurs. Als mijn agenda druk is dan ga ik echt niet zelf rijden. Ik laat me graag weer naar huis brengen door een chauffeur van Chauffeur.nl na een lange dag. Het zijn altijd leuke mensen, die goed aanvoelen wat is wil. Echt een aanrader om zelf te ervaren!”

Vivian Boelen

RTV Utrecht, ANBO Ledenraad, www.vivianboelen.nl

“Voor mij een echte uitkomst”

Voor speciale gelegenheden is een chauffeur voor mij echt een uitkomst. Gewoon in mijn eigen auto. Zodat ik bij de hoofdentree kan uitstappen. Ik geef na afloop een evaluatie, dat behoort tot mijn professie. Bij Chauffeur.nl is dat altijd goed voor elkaar. De chauffeurs zijn goed getraind. Ik voel me veilig en vertrouw volkomen op mijn chauffeur. Al 8 jaar lang.”  

Jan Jaap van Weering

Protocol en Etiquette specialist, www.distinguished.nl

Wij zijn ook bereikbaar via

Welke chauffeur zoekt u?

Dien uw opdracht in en wij vinden uw chauffeur

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.
Uw opdracht wordt daarna direct uitgezet onder onze chauffeurs.