Trefpunt voor vervoersoplossingen

Ik zoek een privé chauffeur

Vind een (gescreende) chauffeur voor elke uitdaging

Deze bedrijven gingen u voor…

Hoe werkt chauffeur.nl?

De opdracht komt binnen bij chauffeur.nl

U dient uw vraag zo volledig mogelijk online in. U kunt zelfs alvast uw eigen offerte online opstellen en daarvoor akkoord geven, zodat u al een indicatie heeft m.b.t. de kosten.

Chauffeurs ontvangen een opdracht via WhatsApp

De opdracht zetten we uit naar alle aangemelde (gescreende) chauffeurs die passen bij de opdracht. Hiervoor beschikt Chauffeur.nl over een uitgekiende database van professionals achter het stuur.

Elke chauffeur kan zelf een tarief bieden

Beschikbare chauffeurs geven hun tarief aan ons door. Hiervan maken wij een selectie voor u. U kiest de optie voor de chauffeur die bij u past. Chauffeur.nl voorziet u hierin ook van advies (wij geven de chauffeurs een kwaliteitsrating).

U kiest als opdrachtgever zelf uw chauffeur

U besluit zelf met welke offerte u akkoord gaat en bevestigt de afspraak. De laatste puntjes worden op de i gezet. De chauffeur wordt door ons geïnformeerd. Nu is de opdracht definitief.

Na akkoord wordt een opdrachtbevestiging gemaakt

Wanneer u een chauffeur heeft gekozen wordt er een opdrachtbevestiging aangemaakt via Chauffeur.nl met daarin de aard en voorwaarden van de opdracht. Deze opdrachtbevestiging wordt aan u gemaild.

Een factuur is binnen 24 uur beschikbaar

Nadat de opdracht is uitgevoerd, vult de chauffeur zijn gewerkte uren en gemaakte onkosten online in. Chauffeur.nl controleert dit en zorgt binnen 24 uur na uitvoer van de rit voor een factuur.
Logo Brussaard 30 jaar

Chauffeur.nl powered by Brussaard Mobility Solutions

U zoekt een chauffeur?

Per direct, later of u zoekt een vaste chauffeur

Bent u een bedrijf of instelling en zoekt u voor één of meerdere ritten een chauffeur? Bent u een vervoersbedrijf en zoekt u naar extra handjes achter het stuur? Heeft u een tekort aan chauffeurs, omdat ze moeilijk te vinden zijn, of al op pad zijn? Zoekt u chauffeurs voor shuttlediensten, of caravans die opgehaald moeten worden?

Laat uw uitdaging achter en wij zetten uw opdracht direct uit onder onze gescreende chauffeurs.

Of het nou gaat om vervoer van eigen personeel, van goederen of pakketten. Elke uitdaging is welkom.

Over Chauffeur.nl

Chauffeur.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar. Door onze specialistische kennis van de markt, zijn wij in staat om opdrachtgevers te verbinden aan Chauffeur.nl.

BMW stuur in een auto

Uw voordelen

 

 24 / 7 beschikbaar

 Gescreende chauffeurs

 Gemakkelijk en snel

 Voor alle typen chauffeurs

 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

Nog meer tevreden opdrachtgevers…

Wij zijn ook bereikbaar via

Welke chauffeur zoekt u?

Dien uw opdracht in en wij vinden uw chauffeur

Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.
Uw opdracht wordt daarna direct uitgezet onder onze chauffeurs.

Veelgestelde vragen

Helpdesk

Heeft u zelf een andere vraag?
Neem gerust contact op.
Wij zijn bereikbaar op T: (+31) 88-278 77 88, via info@chauffeur.nl , of laat uw vraag achter op onze site.

Wat zijn professionals achter het stuur?

Onze reputatie is sinds 1990 dat wij professionele chauffeurs beschikbaar stellen en daar flexibel in zijn. Tegelijkertijd letten wij op de waardering van de chauffeur, verzorgen wij de opleidingen en rijtoetsen. Onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep is BRUSECO (erkende rijopleider), waardoor de kennis in huis aanwezig is: daar toetsen wij de chauffeur op. Daarnaast dient de chauffeur over een geldig rijbewijs, diploma of certificaat te beschikken. Dat controleren wij periodiek. Daarom kunt u altijd rekenen op een professional achter het stuur.

Hoe kan ik een voorkeur uitspreken voor een chauffeur?

Als u graag weer van dezelfde chauffeur gebruik wenst te maken, dan kunt u dit aangeven in het vrije opmerkingenveld. Wij zullen dan uw voorkeurchauffeur als eerste benaderen.

Hoe betrouwbaar zijn de chauffeurs?

Alle chauffeurs worden periodiek door Chauffeur.nl gecontroleerd op de geldigheid van de rijbewijzen, diploma’s en certificaten.

Hoeveel uur dien ik minimaal af te nemen?

Chauffeur.nl werkt het liefst in dagdelen en heeft een minimale afname van 4 uur. Het is echter aan de ingeschreven chauffeur of deze ook voor 4 uur wilt werken. Als er niet genoeg aanbod is van chauffeurs, dan is de opdracht niet aantrekkelijk genoeg voor de chauffeur. Bij de huidige arbeidsmarktkrapte heeft de chauffeur het voor het kiezen. Vaak geldt, hoe omvangrijker de opdracht, hoe meer succes met het aantrekken van een chauffeur.

Wat kost een chauffeur?

Een chauffeur via chauffeur.nl kost vanaf 29,75 (ex. BTW) per uur. Hierbij geldt een minimale afname van 4 uur en €25 (ex. BTW) aan voorrijkosten. De kosten ontvangt u vooraf door de aanvraag online in te dienen. Voor iedere categorie chauffeur geldt eigen voorwaarden en tarieven. Dat kan te maken hebben met de CAO, wetgeving en de eisen die gesteld worden bij een certificering.

Als ik meerdere chauffeurs wil reserveren, hoe doe ik dat?

Dit kunt u online aanvragen. Geef aan hoeveel chauffeurs u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat deze chauffeurs dan vooraf juist worden geïnformeerd.

Ik heb een groot event en daarvoor heb ik diverse chauffeurs nodig met verschillende rijbewijzen, hoe kan ik dat aanvragen?

Bij een projectaanvraag (meerdere soorten chauffeurs) kunt u bellen met onze HelpDesk via 088- 278 77 88. Dan krijgt u een adviseur van Chauffeur.nl toegewezen, die graag met u de mogelijkheden bespreekt en het project begeleidt.

Hoe kan ik Chauffeur.nl telefonisch bereiken?

Alleen bij projecten (waarbij meerdere chauffeurs nodig zijn) of klachten biedt onze HelpDesk de mogelijkheid om u telefonisch te woord te staan. Dit is via het telefoonnummer: 088- 278 77 88. De kracht van Chauffeur.nl is de online mogelijkheid om uw aanvraag in te dienen. Uw opdracht wordt dan aan de aangesloten chauffeurs voorgelegd. Zo ontstaat een ideale match.

Als de chauffeur een bekeuring rijdt, wie betaalt deze dan?

De chauffeur is juridisch de bestuurder. Deze is dan aansprakelijk voor de bekeuring, die door zijn of haar rijstijl wordt veroorzaakt. Chauffeur.nl zal de bekeuring aan de aangesloten chauffeur doorsturen.

Wat gebeurt er als de chauffeur schade rijdt?

Het voertuig dient een allrisk verzekering te hebben, deze verzekering zal de schade dan dekken. Onze chauffeurs zijn opgeleid zodat zij bekend zijn met technieken zodat de kans op schade wordt geminimaliseerd. Mocht er toch schade zijn, dan gaan we in gesprek voor een gepaste oplossing. 

Hoe vindt de betaling plaats?

Als u een nieuwe relatie bent van Chauffeur.nl dan vindt als eerste een CreditCheck plaats, nadat u alle gegevens van uw organisatie heeft aangeleverd. Bij een positieve beoordeling stuurt Chauffeur.nl u een factuur na uitvoering van de dienst. Dit kan per opdracht of per week. De betalingstermijn is 14 dagen.