Marktplaats voor chauffeurs

Home » Marktplaats voor chauffeurs

Marktplaats voor chauffeurs

Hartelijke welkom bij Chauffeur.NL.

U bent op zoek naar een extra handjes aan het stuur? Uw voorkeur is een echte professional achter het stuur! Want u weet ook: een chauffeur moet wel zuinig omgaan met uw vervoersmiddelen. Deze chauffeur moet ook stipt zijn. En veilig kunnen rijden. Zodat u met vertrouwen de sleutels overhandigt. Dan bent u bij Chauffeur.nl aan het juiste adres! Plaats uw opdracht bij de “Marktplaats voor Chauffeurs” en u ontvangt een transparant prijsvoorstel van diverse leveranciers, waarbij wij letten op de kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarvoor is deze Marktplaats voor Chauffeurs voor u opgericht.

Chauffeur.nl is onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep. U vindt u alle vervoersoplossingen op één adres! Sinds 1990 zijn wij specialist in het werven, selecteren en beschikbaar stellen van gekwalificeerde chauffeurs met en zonder vervoersmiddelen.

Pak de telefoon en bel 088- 278 77 88 en stel uw vraag.

Wij begrijpen het als geen ander: Niet iedere B (E), C (E), D chauffeur is ook een “professional achter het stuur”!  Het gaat hierbij niet alleen om een uitstekende rijvaardigheid, maar ook om beroepshouding en een veilige rijstijl. U wilt daarom het neusje van de zalm. Een chauffeur moet zelfstandig kunnen werken. De chauffeur is het visitekaartje van uw onderneming of organisatie. Waar vindt u die chauffeur tegenwoordig?

“U zoekt een speld in de hooiberg. Wij hebben een speldenkussen vol!”

Chauffeur.nl biedt u in geheel Nederland vakkundige chauffeurs aan die zelfstandig als leverancier werkzaam zijn. Daardoor kennen wij de reputatie van deze chauffeurs. Dit zijn leveranciers die als ZZP-chauffeur zijn gevestigd. Deze chauffeurs rijden alle mogelijke voertuigen en rijdend materieel, zoals personenauto’s, busjes, kleine en grote vrachtwagens, touringcars en specials. Deze chauffeurs zijn speciaal geselecteerd, opgeleid en hebben een bewezen staat van dienst. Daarnaast worden ze ook getoetst worden op rijvaardigheid.

Aanvullend verzekerd
Als een chauffeur via Chauffeur.nl het stuur uit handen neemt, is deze ook aanvullend verzekerd. Dit betekent dat het eigen risico en het no-claimverlies ook voor u verzekerd is. Dit is uniek in Nederland. U profiteert van een ervaren organisatie, die volledig wordt uitgevoerd door de specialisten van onze Backoffice.

Met onze chauffeur op afroep bent u ook aanvullend verzekerd. Vraag naar de voorwaarden.

 

Bel met 088- 278 77 88 tijdens kantooruren als u direct contact wenst. Uw adviseur helpt u graag direct met een oplossing of informatie.

U kunt ook uw opdracht mailen aan info@chauffeur.nll. Wij zullen dan binnen twee  uur contact met u opnemen (werkdagen).

 

Werving en selectie Werkwijze
Heeft u een opdracht of vacature voor Chauffeur.nl? Lever deze aan via info@chauffeur.nl.

  1. Chauffeur.nl beoordeelt uw opdracht. U krijgt een special accountmanager als vaste contactpersoon.
  2. Er vindt overleg plaats over de invulling en uw wensen: zo krijgen wij een beeld van uw opdracht en voorwaarden.
  3. Chauffeur.nl gaat op zoek naar de juiste leveranciers.
  4. Deze leveranciers worden na een strenge voorselectie aan u voorgesteld.
  5. Wij bieden u circa vijf leveranciers aan. U maakt de keuze.

 

Tarieven chauffeurs
Chauffeur.nl detacheert of stelt chauffeurs beschikbaar op basis van een Service Level Agreement (SLA). Hiervoor rekent Chauffeur.nl een omrekenfactor. Deze omrekenfactor wordt opgebouwd aan de hand van uw wensen en eisen. Uw adviseur bij Chauffeur.nl rekent dit voor u uit, zodat vooraf exact weet wat de kosten zijn. U weet vooraf exact uw kostenbesparing.

Bel 088- 278 77 88 voor meer informatie over in het inhuren van chauffeurs.

 

Meer over ons:

Chauffeur.NL maakt onderdeel uit van de ChauffeurPRO Dienstengroep. Hierdoor maakt u gebruik  van ruim 31 jaar inkoopervaring!

Flexibel, parttime of vast inhuren? Dat is mogelijk bij Chauffeur.nl

Heeft u eenmaal die professional achter het stuur via Chauffeur.nl gevonden? Dan kan deze voor u op basis van een tijdelijke overeenkomst aan de slag gaan. Dit biedt u de mogelijkheid om de chauffeur beter te leren kennen en vice versie. Hierbij kan de chauffeur flexibel worden ingezet, op parttime basis of fulltime. Misschien wilt u de chauffeur overnemen in vaste dienst? Ook dat is mogelijk. Vraag hierbij naar onze voorwaarden.

Veilig Samenleven
Chauffeur.nl is initiatiefnemer van het “Veilig Samenleven” programma. Hierbij gaan we aan de slag met het karakter en mentaliteit van de chauffeur, om zo tot een veilige verkeersdeelname te komen. Chauffeur.nl doet alles om het aantal verkeersslachtoffers terug te brengen, samen met de diverse automerken. Hierbij biedt onze opleidingsdochter BRUSECO speciale rijtrainingen aan. Dit programma is uniek in Nederland en specifiek voor Chauffeur.nl ontwikkeld door BRUSECO en wetenschappelijk onderbouwd. De doelstellingen zijn helder: iedere chauffeur op de weg kan direct bijdragen tot het vergroten van de veiligheid. Dat vraagt om inzicht en begrip. Chauffeur.nl heeft voor iedere chauffeur een speciaal programma ontwikkelt waarbij de eigen risico’s in beeld worden gebracht (chauffeurisicoprofiel). Daarop wordt de chauffeur gecoacht en begeleid. Dit houdt ook in dat de chauffeur aanvullend is getraind en daardoor automatisch aanvullend is verzekerd. Dit kan direct een enorme kostenbesparing betekenen voor uw wagenpark (minder schadelast)..

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.