U zoekt een chauffeur

Home » U zoekt een chauffeur

U zoekt een chauffeur

U bent op zoek naar een professional achter het stuur. Dan bent u bij Chauffeur.nl aan het juiste adres!

Sinds 1990 zijn wij specialist in het werven, selecteren en uitzenden van chauffeurs. U begrijpt dat niet iedereen met een B, C, D rijbewijs een professional achter het stuur is. Maar deze zoekt u wel voor uw wagenpark.

Chauffeur.nl biedt u in geheel Nederland vakkundige chauffeurs aan. Deze chauffeurs zijn speciaal geselecteerd, opgeleid en hebben een goede staat van dienst. Daar staat Chauffeur.nl garant voor. Leest u vooral over ons VeiligSamenleven programma.

Dit is uniek in Nederland.

 

Aanvullend verzekerd

Als een chauffeur via Chauffeur.nl het stuur uit handen neemt, is deze ook aanvullend verzekerd. Dit betekent dat het eigen risico en het no-claimverlies ook voor u verzekerd is. Dit is uniek in Nederland.

Met onze chauffeur bent u aanvullend verzekerd. Vraag naar de voorwaarden.

 

Wist u dat onze chauffeurs meetbaar beter rijden dan de gemiddelde chauffeur? Leer ons geheim kennen en maak een afspraak met onze kluseconoom. Die rekent u graag voor wat de financiële voordelen voor uw organisatie zijn, als u met chauffeurs van Chauffeur.nl gaat werken.

Wilt u over een chauffeur met een eigen (vracht)auto beschikken op tijdelijke basis? Dat kan ook. Ook deze chauffeurs bieden wij aan.

 

 

Flexibel, parttime of vast? Het kan bij Chauffeur.nl

Heeft u eenmaal die professional achter het stuur via Chauffeur.nl gevonden? Dan kan deze voor u op basis van een tijdelijke overeenkomst aan de slag gaan.

Dit biedt u de mogelijkheid om de chauffeur beter te leren kennen en vice versie. Hierbij kan de chauffeur flexibel worden ingezet, op parttime basis of fulltime.

Misschien wilt u de chauffeur overnemen in vaste dienst? Ook dat is mogelijk. Vraag hierbij naar onze voorwaarden.

 

Werkwijze

  1. Heeft u een vacature? Lever deze aan via info@chauffeur.nl.
  2. Chauffeur.nl beoordeelt uw vacature. U krijgt een kluseconoom als vaste contactpersoon.
  3. Er vindt overleg plaats over de invulling en uw wensen.
  4. Chauffeur.nl gaat op zoek naar de juiste kandidaat.
  5. Deze kandidaten worden gescreend en getest door Chauffeur.nl.
  6. Wij bieden u vijf kandidaten aan.

 

Veilig Samenleven

Chauffeur.nl is initiatiefnemer van het “Veilig Samenleven” programma. Hierbij gaan we aan de slag met het karakter en mentaliteit van de chauffeur, om zo tot een veilige verkeersdeelname te komen.

Dit programma is uniek in Nederland en specifiek voor Chauffeur.nl ontwikkeld door BRUSECO en wetenschappelijk onderbouwd. De doelstellingen zijn helder: iedere chauffeur op de weg kan direct bijdragen tot het vergroten van de veiligheid.

Dat vraagt om inzicht en begrip. Chauffeur.nl heeft voor iedere chauffeur een speciaal programma ontwikkelt waarbij de eigen risico’s in beeld worden gebracht (chauffeurisicoprofiel). Daarop wordt de chauffeur gecoacht en begeleid.

Dit houdt ook in dat de chauffeur aanvullend is getraind en daardoor automatisch aanvullend is verzekerd. Dit kan direct een enorme kostenbesparing betekenen voor uw wagenpark (minder schadelast).

Vraag tijdens u gesprek met onze kluseconoom naar de voorwaarden.

 

Tarieven

Chauffeur.nl detacheert of stelt chauffeurs beschikbaar op contractbasis. Hiervoor rekent Chauffeur.nl een omrekenfactor.

Deze omrekenfactor wordt opgebouwd aan de hand van uw wensen en eisen. Onze kluseconoom rekent dit voor u uit, zodat vooraf exact weet wat de kosten zijn.

 

 

Omscholing en bijscholing

Wilt u uw eigen chauffeurs (die bij u in dienst zijn) ook schadevrij laten rijden? Zodat de kosten die samenhangen met schades, ongevallen en daardoor uitval worden bespaard?

Maak ook kennis met ons geheim van ons project “Veilig Samenleven”.

 

 

Bel 088- 278 77 88 voor meer informatie en het maken van een afspraak voor een nadere kennismaking.

 

 

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.