Wil jij meer weten over het vak van chauffeur? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Want er zijn vele specialisaties binnen het beroep van chauffeur. Dan zit je bij ons goed.

Zit het chauffeursvak ook in jouw bloed? Wil jij ook zo graag onderweg zijn? Weet je al welke specialisatie(s) jij wilt gaan halen?  Het vak van chauffeur kent vele specialisaties. En dat maakt het juist zo interessant.

Het vak van chauffeur is voor velen een roeping. Dit zorgt ervoor dat binnen ons vakgebied gepassioneerde chauffeurs aan de slag zijn gegaan en vele avonturen hebben beleefd.

Chauffeur.nl organiseert informatiebijeenkomsten en ChauffeurVakDagen, die gegeven worden door ervaren chauffeurs met een eigen specialisatie. Zo kan jij in contact komen met een chauffeur uit jouw vakgebied, waar je interesse in hebt. Je kunt alle vragen stellen, die jij nu hebt. Want misschien wil jij je ook gaan specialiseren als chauffeur? Laat je dan goed informeren.

Chauffeur.nl organiseert de volgende informatiebijeenkomsten:

  1. De ervaren Taxichauffeur/limousinevervoer.
  2. Touringcarchauffeur.
  3. Directiechauffeur/privé chauffeur.
  4. Chauffeur Zwaar/bijzonder transport.
  5. Chauffeur vrachtwagen. CE
  6. Ambulancechauffeur/Rapid Responder/First Responder.

 

Online ontmoetingen met andere chauffeurs.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van deze online kennissessies en de ChauffeurVakDagen? Schijf je dan in voor onze nieuwbrief Onderweg en wij informeren je graag.

Je bent zeer welkom! Deze informatiebijeenkomsten worden online georganiseerd dus gemakkelijk te volgen vanuit jouw luie stoel. Er zitten geen kosten aan verbonden. Chauffeur.nl regelt alles voor jou. Jij moet zelf zorgen voor een goede internetverbinding en Microsoft Teams.

De ChauffeurVakDagen worden georganiseerd, zodra dit weer mogelijk is. We houden je daarover ook op de hoogte in onze nieuwsbrieven.

Schrijf je hieronder via de Button  in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Chauffeur.nl en blijf op de hoogte van deze informatiebijeenkomsten van chauffeur.nl.

 

Ik blijf graag op de hoogte en ik ben geïnteresseerd in deze informatiebijeenkomsten!