Word leverancier van Chauffeur.nl

Home » Word leverancier van Chauffeur.nl

Word leverancier van Chauffeur.nl

Word ook leverancier van Chauffeur.nl en doe mee met interessante opdrachten! Of je nu ZZP-er bent of een onderneming met chauffeurs en transportmiddelen. Als partner van Chauffeur.nl profiteer jij direct van het enorme netwerk en contacten, zodat jij je kunt focussen op het echte werk: jouw handen aan het stuur. Het kost niets om je aan te melden.

Chauffeur.nl is het platform waar vraag en aanbod van chauffeursdiensten en transportmiddelen elkaar ontmoeten. Het gaat hierbij om chauffeursdiensten in de ruime zin van het woord. Dit kan met of zonder voertuig zijn. Chauffeur.nl is op zoek naar Chauffeurs B BE C CE D en DE met of zonder voertuig. We zijn geïnteresseerd in:

  1. Auto met chauffeur (Taxi/limousine)
  2. BE-chauffeurs (rijbewijs BE)
  3. Directiechauffeurs (DEKRA of CCV D)
  4. Touringcarchauffeurs (met of zonder bus)
  5. Vrachtwagenchauffeurs (met of zonder vrachtwagen)
  6. Speciaal vervoer (zwaar transport, medisch vervoer)

Meld je aan als leverancier via Chauffeur.nl om ook opgenomen te worden in onze leverancierslijst.  Wij als Chauffeur.nl hebben als doel om jou te helpen om meer omzet te behalen. Daarbij helpen wij jou graag. Het aanmelden kost niets! Hou wel jouw inschrijving van de Kamer van Koophandel bij de hand. Die is nodig.

 

Aanmelden als leverancier

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.