Word leverancier van Chauffeur.nl

Home » Word leverancier van Chauffeur.nl
Word ook leverancier van Chauffeur.nl en doe mee met interessante opdrachten! Of je nu ZZP-er bent of een onderneming met chauffeurs en transportmiddelen. Als partner van Chauffeur.nl profiteer jij direct van het enorme netwerk en contacten, zodat jij je kunt focussen op het echte werk: jouw handen aan het stuur. Het kost niets om je aan te melden.

Chauffeur.nl is het platform waar vraag en aanbod van chauffeursdiensten en transportmiddelen elkaar ontmoeten. Het gaat hierbij om chauffeursdiensten in de ruime zin van het woord. Dit kan met of zonder voertuig zijn. Chauffeur.nl is op zoek naar Chauffeurs B BE C CE D en DE met of zonder voertuig. We zijn geïnteresseerd in:

  1. Auto met chauffeur (Taxi/limousine)
  2. BE-chauffeurs (rijbewijs BE)
  3. Directiechauffeurs (DEKRA of CCV D)
  4. Touringcarchauffeurs (met of zonder bus)
  5. Vrachtwagenchauffeurs (met of zonder vrachtwagen)
  6. Speciaal vervoer (zwaar transport, medisch vervoer)

Meld je aan als leverancier via Chauffeur.nl om ook opgenomen te worden in onze leverancierslijst.  Wij als Chauffeur.nl hebben als doel om jou te helpen om meer omzet te behalen. Daarbij helpen wij jou graag. Het aanmelden kost niets! Hou wel jouw inschrijving van de Kamer van Koophandel bij de hand. Die is nodig.

 

Aanmelden als leverancier

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.