Vacature directiechauffeur Amerikaanse ambassade (44 uur per week)

jan 17, 2020

Home » Directiechauffeur » Vacature directiechauffeur Amerikaanse ambassade (44 uur per week)

Vacature directiechauffeur Amerikaanse ambassade (44 uur per week)

Ben jij een echte professional en DEKRA D1 gecertificeerd? Of je hebt via BRUSECO jouw CCV-D certificaat behaald? Dan is deze vacature een uitstekende gelegenheid om jouw ervaring in te zetten.

Je gaat aan de slag voor de Ambassadeur van de Conventie Chemische Wapens. Je zorgt voor comfortabel vervoer van de functionaris naar de diverse locaties. Je verzorgt het timemanagement en plant de aankomsttijden. Je houdt hierbij rekening met de beveiliging.

Je verzorgt de voertuigen zodat deze altijd rijklaar staan. Als VIP Chauffeur werk je samen met de United States Secret Services en ander beveiligingspersoneel. Je ondersteunt delegatieleden tijdens officiële bezoeken en gelegenheden.

-Je hebt minimaal twee jaar ervaring als (directie)chauffeur en hebt een uitstekende wegenkennis in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

-Je bent minimaal DEKRA D1 of CCV D1 gecertificeerd,

-Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

-Je beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Wil je meer weten over de vereisten en sollicitatieprocedure? Ga dan naar deze link voor meer informatie.

Ben je nog niet in het bezit van het DEKRA D1 certificaat voor directiechauffeurs? Vraag dan hier meer informatie aan.

Wil je het verschil ontdekken tussen de DEKRA en CCV D gecertificeerde directiechauffeurs? Klik dan hier voor meer informatie.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.