Je hebt er misschien ooit eens over nagedacht: directiechauffeur worden. Het spreekt jou wel aan om alle dagen onderweg te zijn. Het verlenen van een uitstekende service past echt bij jou. Je wilt jouw opdrachtgever ontzorgen. Want dan ben jij echt gemotiveerd!

Daarom is het goed om bij de juiste organisatie aan te sluiten. Een organisatie die niet alleen veel ervaring heeft in het opleiden, maar ook in het detacheren en uitzenden van directiechauffeurs. Want alleen zo kan je ook daadwerkelijk veel plezier hebben van jouw certificaten!

ChauffeurPRO is in Nederland sinds 1990 actief in het werven, selecteren en detacheren van directiechauffeurs. Heb je eenmaal de opleiding tot directiechauffeur of privechauffeur gevolgd bij BRUSECO, dan zorgt Chauffeur.nl voor nieuwe vacatures, waarop jij je dan kunt inschrijven.

Zo eenvoudig is het. Wil je eerst meer werkervaring opdoen? Dan kan ook via een belangrijk onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep. Via Brussaard Chauffeursdiensten kan je op projectbasis heel veel werkervaring opdoen bij jouw doelgroep. Ook daarvoor zijn wij voor jou actief in de bijzondere markt. En dat sinds 31 jaar. Alles onder één dak! Dat is uniek in Nederland.

 

Vacature directiechauffeur

We hebben weer een interessante vacature voor jou als directiechauffeur. Een functie waarin je al jouw kwaliteiten kan laten samenkomen. Je bent veel onderweg, ook in Duitsland en Belgie. Lees er meer over op onze vacaturepagina.

Samen met Chauffeur.nl krijg jij altijd direct de meest relevante vacatures in beeld voor de functie van directiechauffeur. Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief?

Klik hier voor jouw volgende stap.