ZZP chauffeurs

Home » ZZP chauffeurs

U bent als zelfstandig chauffeur op zoek naar meer werk, maar u heeft daar wat moeite mee. Of u wilt uw diensten verder uitbreiden. Chauffeur.nl is de plaats waar u uw chauffeursdiensten aan kunt bieden. Wij werken met veel ZZP chauffeurs die allen een eigen profiel op onze website hebben. Opdrachtgevers kunnen gemakkelijk op verschillende criteria zoeken en u selecteren als chauffeur.

De ZZP chauffeurs die bij ons aangesloten zijn, zijn actief in verschillende vormen van personenvervoer. Dit kan een privédienst zijn, alsook werken als directiechauffeur of limousinechauffeur. Ongeacht of u beschikt over een eigen auto of niet, Chauffeur.nl kan u aan meer werk helpen. Vele ZZP chauffeurs gingen u al voor en rijden regelmatig voor diverse opdrachtgevers via Chauffeur.nl.

Kortom, laat Chauffeur.nl u en andere ZZP chauffeurs meer werk bezorgen en meld u aan.

Aanmelden als chauffeur

 

U blijft zelfstandig chauffeur en geniet van extra voordelen

Chauffeur.nl is als platform zo ingericht dat wij professionele chauffeurs in onze database opnemen die wij in contact brengen met opdrachtgevers. Alle randzaken die hierbij komen kijken nemen wij voor onze rekening, zodat alle ZZP chauffeurs vooral doen waar zij goed in zijn.

De bijkomende voordelen voor ZZP chauffeurs bij Chauffeur.nl zijn erg divers. Hieronder valt zoal een aanvullende autoverzekering. Ook krijgt elke ZZP chauffeur een eigen persoonlijke helpdesk en tevens bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van trainingen. Uiteraard zorgt Chauffeur.nl ook voor werk op regelmatige basis, geheel afgestemd op uw locatie en specialiteit binnen chauffeursdiensten.

Taxi chauffeurs gezocht

Binnen Nederland zijn diverse aanbieders van chauffeursdiensten. Voor ondernemers is het echter gemakkelijk als zij één centraal platform hebben waar ze een geschikte chauffeur kunnen vinden. Dit zonder dat de chauffeur in kwestie een hele hoop werk hoeft te verzetten, idem dito voor de ondernemer. Chauffeur.nl regelt namelijk alle zaken op de achtergrond, zodat de chauffeursdienst zeer snel tot uitvoer gebracht kan worden.

Met een landelijke dekking worden er altijd taxi chauffeurs gezocht bij Chauffeur.nl. Dit kan om gewoon personenvervoer gaan, maar ook vervoer in een hogere klasse. Denk zoal aan privévervoer, luxevervoer, limousine vervoer en delegatievervoer. Zorgchauffeur wordt ook steeds populairder.

ZZP chauffeurs zijn niet voor niets zelfstandig. De flexibiliteit van het ZZP bestaan is immers erg aantrekkelijk, zeker in een markt als deze. Om het u als chauffeur nog gemakkelijker te maken, nodigen wij u van harte uit om u aan te melden. U zult zien dat Chauffeur.nl u diverse voordelen zal brengen, wat het werken nog leuker maakt.

Taxi chauffeurs gezocht, meld u aan

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.