Vacature Directiechauffeur (30+ uur per week) – Regio Zeeland / Zuid-Holland

 

Bij Chauffeur.nl zijn we gepassioneerd over professionele en betrouwbare chauffeursdiensten. Als vooraanstaand bedrijf in de branche, hebben we een duidelijke visie: we willen de mobiliteit van onze klanten in de regio Zeeland naar een hoger niveau tillen door het bieden van hoogwaardige vervoersoplossingen. Voor deze uitdagende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren directiechauffeur. Onze directiechauffeurs zijn de trotse ambassadeurs van ons bedrijf, en daarom zijn we op zoek naar gedreven en deskundige chauffeurs om ons team te versterken.

 

Visie van Chauffeur.nl

Bij Chauffeur.nl hechten we veel waarde aan het leveren van veiligheid, comfort en gemak aan onze cliënten. Onze visie is geworteld in het aanbieden van hoogwaardige chauffeursdiensten, een traditie die teruggaat tot 1990. We streven ernaar om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen en hanteren daarbij de hoogste normen van professionaliteit en klanttevredenheid.

 

Functieomschrijving Directiechauffeur:

Als directiechauffeur bij Chauffeur.nl heeft u de verantwoordelijkheid om een lid van de Raad van Bestuur in de regio Zeeland veilig en comfortabel te vervoeren. U zult de cliënt in zijn eigen voertuig vervoeren en ervoor zorgen dat hij op tijd en discreet op zijn bestemming aankomt. Als vertegenwoordiger van Chauffeur.nl belichaamt u onze kernwaarden van professionaliteit en klantgerichtheid.

 

Eisen voor de functie:

Om in aanmerking te komen voor de functie van directiechauffeur bij Chauffeur.nl, vragen we het volgende van u:

 

  1. U beschikt over uitstekende rijvaardigheden en een grondige kennis van verkeersregels.
  2. U heeft een verzorgd voorkomen en goede communicatieve vaardigheden.
  3. Klantvriendelijkheid staat bij u hoog in het vaandel.
  4. U bent zeer verantwoordelijk en streeft naar optimale veiligheid.
  5. U bent flexibel inzetbaar en bereid om op variabele tijden te werken.
  6. U beschikt over een vlekkeloos rijrecord en bent bij voorkeur in het bezit van een geldig CCV D of DEKRA-certificaat, bij voorkeur BRUSECO.
  7. U woont in de regio Zeeland en kent de lokale wegen goed.

 

Salarisindicatie:

Het salaris voor deze functie wordt in overleg met onze opdrachtgever vastgesteld en is afhankelijk van uw ervaring en kwalificaties. Bij voorkeur bent u een zelfstandig chauffeur en staat u open voor een mogelijke vaste aanstelling bij deze opdrachtgever in de toekomst.

 

Solliciteer nu!

Wilt u deel uitmaken van ons professionele team en bijdragen aan onze visie op hoogwaardige chauffeursdiensten in de regio Zeeland? Richt uw sollicitatie met uw CV en een overtuigende motivatiebrief aan Jos Kooijman via hr@chauffeur.nl.

We kijken uit naar uw sollicitatie en verwelkomen u graag bij Chauffeur.nl!

Solliciteer op deze vacature