Functieomschrijving

Ben jij iemand die van autorijden houdt en op zoek is naar avontuurlijke opdrachten? Chauffeur.nl, het toonaangevende platform voor chauffeurs, nodigt je uit om samen te werken. We zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken chauffeurs voor flexibele inzet, die van variatie in hun werk houden. Als chauffeur bij Chauffeur.nl rijd je niet alleen, maar maak je deel uit van ons ervaren team dat al meer dan 33 jaar aanwezig is bij evenementen zoals KLM OPEN, Volvo Ocean Race, Africa Europa top en vele andere prachtige gelegenheden. Je staat in de frontlinie!

Bij Chauffeur.nl ontvangen we dagelijks interessante opdrachten voor chauffeurs. Je kunt worden ingezet voor verschillende taken, zoals het vervoeren van directieleden, consultants, advocaten en politici, maar ook als Valet Parker of gastheer op exclusieve locaties. Daarnaast werk je samen met ons team aan efficiënt parkeerbeheer op bijzondere locaties met veel bezoekers. Je zult genieten van de afwisseling en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden.

Functievereisten:

  1. Je bent een zelfstandig ondernemer en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  2. Je beschikt over geldige rijbewijzen.
  3. Je kunt een recente Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.
  4. Je bent bereid om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen om je rijvaardigheid te verbeteren.
  5. Je bent bereid om een rijtest af te leggen, zodat we zeker zijn van je rijvaardigheid.
  6. Je bent bereid om deel te nemen aan een online training en het behalen van een certificaat.

Bij voorkeur heb je al een opleiding afgerond bij BRUSECO, maar dit is geen vereiste. Het belangrijkste is dat je als zelfstandig chauffeur beschikbaar bent voor diverse opdrachten en niet afhankelijk bent van jouw inkomen bij ons. Bij Chauffeur.nl werken we met professionals, en we verwachten dezelfde professionaliteit van jou. Samen kunnen we groeien en ons ontwikkelen tot het ultieme platform voor chauffeurs.

Meld je aan via het formulier en dan nemen we contact met je op!

Solliciteer op deze chauffeur op afroep vacature