Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever van Chauffeur.nl zijn wij op zoek naar een chauffeur met een BE rijbewijs. Je gaat werken voor een leuke opdrachtgevers, waarbij je soms samen met een collega samenwerkt. Jij bent in dat geval verantwoordelijk voor de combinatie. Je zorgt voor een veilige rit en een veilige opstelplaats, terwijl jouw collega werkzaamheden uitvoert.

Functievereisten

  • We vragen van jou om tussen de 8 tot 40 uur per week beschikbaar te zijn.
  • Je beschikt over ruime rijervaring en het BE rijbewijs.
  • Je beschikt over een verklaring omtrent gedrag.
  • Beschikking over een chauffeurskaart Tachograaf is een pré. Heb je die niet? Voor jou wordt dan een chauffeurskaart aangevraagd bij het KIWA om ook te kunnen werken met de tachograaf. Die kosten worden door ons betaald.
  • Ben je ZZP-er? Wees hartelijk welkom. Wij worden graag een opdrachtgever voor jou.
  • We willen je vooraf toetsen op jouw kennis en vaardigheden. Je bent bereid hiervoor naar Maarssen/Utrecht te komen voor een rijtest. Deze wordt uitgevoerd door BRUSECO.

 

Solliciteer op deze vacature