Een professionele opleider vinden is éen. Maar een opleider vinden die zelf uit het vakgebied komt, waarbij een hoge mate van klanttevredenheid wordt bereikt, dat is een hele andere vraag. Jezelf laten opleiden kan overal, maar je moet verder kijken. Want een goede vakopleiding biedt meer dan kennis en ervaring, zij biedt ook direct een entree naar de arbeidsmarkt. En dat is nodig binnen dit vakgebied! BRUSECO is een opleider die is ontstaan vanuit de behoefte van de honderden opdrachtgevers van Brussaard Mobility Solutions. Geen enkele andere opleider voldeed toen aan de eisen die de opdrachtgevers stelde aan hun (directie)chauffeur. In 2001 was er sprake van twee opleiders. ISP en INTERSECO. Deze kwamen voort vanuit de politiewereld. Die rijstijl kwam niet overeen met de wensen vanuit de markt. Ook de beroepshouding en sociale vaardigheden werden niet getraind en geëxamineerd. Die hoge eisen, die de markt stelde aan de directiechauffeurs, gaven BRUSECO direct na haar oprichting in 2001  bestaansrecht. BRUSECO werd erkend opleider en bracht haar examens onder bij de Politieacademie. Zij werd direct marktleider in Nederland en later in 2009 ook in Duitsland. BRUSECO is onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep. Deze is ook de eigenaar van Brussaard Mobility Solutions en Chauffeur.nl. In de praktijk bleek veel behoefte te zijn aan mensen die het vak van directiechauffeur echt begrepen. Het is een roeping, een passie. Als snel wordt duidelijk dat het verder gaat dan een rijopleiding. Het gaat om sociale vaardigheden, een “klik krijgen met de client”, zelfstandigheid, flexibiliteit en integriteit. Een rijopleiding kan je tegenwoordig overal wel krijgen, maar een Vakopleiding niet. BRUSECO begreep dit vanaf het begin. Alle ervaring vanuit Brussaard Mobility Solutions, opgedaan bij meer dan 4.500 opdrachtgevers, wordt dagelijks gebruikt om de vakopleiding directiechauffeur actueel te houden. De ruim 32 jaar ervaring als marktleider binnen de markt van de directiechauffeurs (Brussaard Mobility Solutions is in 1990 opgericht), gaven BRUSECO vanaf haar start direct een enorme kennisvoorsprong. Tegelijkertijd kunnen afgestudeerden direct aan de slag bij Brussaard Mobility Solutions om ervaring op te doen. En dat verklaart het succes van BRUSECO tot op de dag van vandaag. Entree naar de arbeidsmarkt Via Chauffeur.nl, óók onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep, biedt BRUSECO haar kandidaten een entree naar de arbeidsmarkt. Nadat je de vakopleiding directiechauffeur bij BRUSECO hebt afgerond, kan je via Chauffeur.nl direct solliciteren voor een functie van directiechauffeur. Zo kan je ervaring opdoen en direct bouwen aan een uniek en vertrouwd netwerk. Want dat netwerk heb je nodig om daadwerkelijk een baan te vinden als directiechauffeur. Informatiebijeenkomst Wil je meer weten over Vakopleiding Directiechauffeur van BRUSECO? Profiteer dan van een voordelen die BRUSECO biedt! Zo kan je kosteloos gebruik maken van een uitgebreide informatiebijeenkomst online, met de oprichter en directeur van BRUSECO Paul Brussaard. Daarnaast ontvang je ook 50% korting op de Monitor, wat natuurlijk heel aantrekkelijk is om jezelf vooraf goed voor te bereiden. Klik hier voor meer informatie over BRUSECO en deze informatiebijeenkomst en stap de prachtige wereld binnen van het mooist vak: het vervoeren van bijzondere mensen in de nieuwe voertuigen. Met een professionele opleiding en onafhankelijk certificaat. Een certificaat waaruit blijkt dat jij een echte professional achter het stuur bent.

 

Kies voor een vakopleiding en wordt ook een professional achter het stuur.