Chauffeur.nl heeft nieuwe vacatures geplaatst voor directiechauffeurs. Lees hier verder en reageer. Chauffeur.nl biedt als platform voor – professionals achter het stuur – de vacatures aan. Als specialist in het werven en selecteren van chauffeurs (sinds 32 jaar) coachen wij professionele directiechauffeurs en begeleiden deze naar de arbeidsmarkt. De visie van de ChauffeurPRO Dienstengroep is om mensen op te leiden tot professionals achter het stuur en deze te begeleiden naar de arbeidsmarkt. Om een zorgvuldige selectieprocedure te garanderen is een uitgebreide kennismaking met de kandidaten een voorwaarde. Chauffeur.nl wil aantoonbare kwaliteiten zien. Hiervoor zijn referenties belangrijk. Heb je de opleiding bij BRUSECO gevolgd, dan biedt dit ook garanties. Bij BRUSECO is (en dat is uniek in Nederland) de CCV D opleiding standaard uitgebreid met een belangrijke DEKRA module. Dit onderdeel (extra Masterclass) gaat over de psychologische aspecten van het vak directiechauffeur. Hierbij wordt de directiechauffeur getraind in communicatie en beroepshouding, waardoor het succes van de voordracht en samenwerking met de nieuwe opdrachtgever wordt vergroot. In de opleidingen van BRUSECO is 32 jaar praktijkervaring ingebracht. Upgrade van CCV D naar IEC De vraag naar DEKRA gecertificeerde directiechauffeurs neemt toe. Dit certificaat International Executive Chauffeur (IEC), kan je na het behalen van het CCV-D certificaat eenvoudig in stappen behalen. Dit kan door middel van het volgen van de (verplichte) herhalingsdagen voor het CCV D programma. Hiermee houd je niet alleen het CCV D certificaat geldig, tegelijkertijd beschik je de dan over het DEKRA certificaat. Hiervoor hoef je alleen nog voor het praktijkexamen IEC bij DEKRA in Arnhem te slagen.

Vraag: “Wat kan ik doen als ik bij een andere opleider de CCV D basisopleiding heb gevolgd?” Solliciteer dan ook voor deze functie. Want we leren jou graag beter kennen. We nodigen je dan uit voor een selectiegesprek. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om een herhalingsdag CCV D1  te volgen, zodat wij jouw rijkwaliteiten en beroepshouding kunnen toetsen en verfijnen.

Heeft u nog geen CCV D certificaat of DEKRA certificaat, maar wilt u wel informatie hierover ontvangen? Klik dan hier voor meer informatie over de vakopleiding directiechauffeur CCV D en DEKRA.

Solliciteer op deze vacature