De chauffeur heeft het druk. We hebben het nu over de wegenbouw, transportsector, de hulpdiensten of de zakelijke dienstverlening: de chauffeur blijft in al zijn vormen een belangrijke schakel binnen de keten.

Als er geen chauffeur is, stoppen werkzaamheden en staan mensen stil. En stilstaan kan veel geld kosten! Vooral binnen de wegenbouw. Er staan immers dure machines en ingenieurs klaar om de klus te klaren. Dan moeten de chauffeurs wel op tijd hun werk kunnen doen! Ook binnen de hulpdiensten moeten chauffeurs bij de ambulance, brandweer of andere hulpdiensten, vakkundig genoeg zijn om snel ter plaatse te kunnen komen. Het kan hierbij gaan om het verschil tussen leven en dood. Daarin is de chauffeur een cruciale factor. Ook de directiechauffeur heeft opdrachtgevers absoluut niet te laat mogen komen. Denk hierbij aan advocaten of topbestuurders. Hoe kan de rechtszaak doorgaan als de advocaat er nog niet is? Of als er belangrijke vergaderingen plaatsvinden. Dan moeten de genodigden wel op tijd aanwezig zijn. De chauffeur als cruciale schakel is dus niet teveel gezegd.

Als chauffeur vervul jij een belangrijke rol

 

Wat is jouw drive?

Ben jij een professionele chauffeur en wil jij je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Of droom je er juist van om chauffeur te worden? Waar denk je dan aan? Ambulancechauffeur of Rapid Responder? Vrachtwagenchauffeur? Of wil je het chiquer aanpakken; met pak en das als directiechauffeur? Heb jij de ambitie om de beste chauffeur te worden binnen jouw vakgebied? Gaaf! Wees dan welkom bij de leukste community voor chauffeurs in Nederland.

Wij van Chauffeur.NL inspireren jou graag om binnen jouw vakgebied een nieuwe werkgever te vinden. Of jou als ZZP-er in contact te brengen met interessante opdrachtgevers zodat je afwisselend werk als chauffeur kunt gaan doen.

Als onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep hebben we in de afgelopen 30 jaar veel leuke opdrachten mogen vervullen. Leuk om jou ook beter te leren kennen. We houden je 1 x per maand op de hoogte van onze nieuwe artikelen en vacatures/projecten en aanbiedingen.

Vacatures

Houd de vacatures in de gaten op Chauffeur.nl. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte. Want onze ambitie is om in Nederland de grootste intermediair te worden voor chauffeurs zoals jij. Zodat jij jouw droombaan vindt, vol afwisseling. Fijn dat jij erbij bent!

Team Chauffeur.nl

 

 

Chauffeur.nl maakt onderdeel uit van de ChauffeurPRO Dienstengroep.