Succesvol ondernemer worden: dat kan bij ChauffeurPRO!

jun 13, 2022

Home » Overig » Succesvol ondernemer worden: dat kan bij ChauffeurPRO!

Succesvol ondernemer worden: dat kan bij ChauffeurPRO!

ChauffeurPRO © zorgt voor een snelle opstart. Stap voor stap doorlopen wij de wetten van succesvol ondernemerschap. Doelgericht, concreet en meetbaar. Geen wollige adviezen! Maar concrete en meetbare stappen. Je maakt gebruik van onze tientallen jaren kennis en ervaring. 

Ben jij zzp-chauffeur of heb jij een bedrijf of onderneming waarbij je chauffeurs aanbiedt? Volg dan ons opleidingsprogramma OndernemerPRO en wij nemen jou stap voor stap mee in het succesvol ondernemen binnen deze speciale afzetmarkt voor chauffeurs. Want je wilt natuurlijk iedere dag leuk werk doen. Wij helpen je daarbij door middel van unieke Masterclasses. Tegelijkertijd sluit je je aan bij een uniek landelijk netwerk. Dit unieke concept brengt jou verder als chauffeur.

OndernemerPRO biedt Masterclasses aan voor jou als je de volgende kwaliteiten aanbiedt:

  • Je ben directiechauffeur of privé chauffeur,
  • Of je bent bus- of touringcarchauffeur,
  • Je bent vrachtwagenchauffeur,
  • Je biedt je aan als BE-chauffeur (aanhanger),
  • Je bent taxichauffeur en beschikt over een eigen auto.

De ChauffeurPRO Dienstengroep ondersteunt  jou als ondernemer, zodat jij iedere dag opnieuw de handen aan het stuur hebt. Ook als jij een aantal collega’s hebt, dan bieden wij een uniek planningssysteem PlannerPRO, waarmee je verder kunt groeien en aansluiten bij het netwerk van Chauffeur.NL. Hierbij kan jezelf het initiatief nemen om een onderneming op te zetten en die te laten groeien.

“Dit wordt het hoogtepunt in ons 32 jaar bestaan!”, zegt Paul Brussaard, oprichter van de ChauffeurPRO Dienstengroep. “Wij zetten 32 jaar kennis, ervaring en netwerk in om deze droom van iedere chauffeur te verwezenlijken: zelf lekker ondernemen met de handen aan het stuur. Wij noemen dat de blije chauffeur, die dagelijks met een grote glimlach achter het stuur plaatsneemt en samen met een aantal collega’s of medewerkers, opdrachtgevers blij maakt. Zoals wij dit al 32 jaar doen. Nu samen delen en vermenigvuldigen. Dit wordt uniek in Nederland”, aldus Paul Brussaard.

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten namens OndernemerPRO, zodat we daar beginnen met netwerken. Wil je meer informatie? We nodigen je graag uit voor de informatiebijeenkomst in Utrecht.

Ik wil meer weten over OndernemerPRO

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.