Last van de maatregelen? Heb jij als ZZP tijdelijk werk nodig? Klik hier!

dec 21, 2021

Home » Overig » Last van de maatregelen? Heb jij als ZZP tijdelijk werk nodig? Klik hier!

Last van de maatregelen? Heb jij als ZZP tijdelijk werk nodig? Klik hier!

Ben jij als ZZP-er geraakt door de nieuwe coronamaatregelen?  Doe dan mee met ons nieuwe project en schrijf je in voor leuk teamwerk via onze opdrachtgever. Je kunt zelf kiezen op welke dagen je wilt werken en draait dan altijd 9 uur, gegarandeerd!

Het zijn bijzondere tijden voor zzp-ers die werkzaam zijn binnen de evenementenbranche en in de horeca. Voor die ZZP-ers biedt Brussaard een hele mooie mogelijkheid om de komende maanden (dec 2021- juni 2022) extra maandinkomen te verdienen.

“We komen graag in contact met zzp-ers die normaliter in de evenementenmarkt of in de horeca hun inkomen verdienen en nu getroffen worden door de Coronamaatregelen. Via onze organisatie (Brussaard Mobilty Solutions) kun je als zzp´er € 2.800 tot 3.500 exclusief btw per maand verdienen. Dat is afhankelijk hoe gemotiveerd jij bent en hoeveel dagen in de week jij wilt werken. We doen dit al ruim een jaar en met groot succes!! Veel gezinnen en ondernemers hebben op deze manier in de coronamaanden het hoofd boven water kunnen houden. Er zijn zelfs ondernemers en zzp-ers die gedurende het afgelopen jaar hun schulden hebben afgelost omdat ze konden rekenen op een hoog stabiel inkomen als zzp-er”, aldus Jeroen de Jong van Brussaard Trafficguard.

Op onze vacaturepagina vertellen wij je er graag meer over. Wil jij verzekerd zijn van een inkomen? Reageer dan snel!  Klik hier verder en meld je aan. 

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.