Chauffeurs B met E gevraagd

nov 13, 2021

Home » Overig » Chauffeurs B met E gevraagd

Chauffeurs B met E gevraagd

Steeds vaker worden de chauffeurs van Chauffeur.nl ook gevraagd of zij een BE rijbewijs hebben. “Veel mensen komen tot de ontdekking dat een E achter B nodig is voor veel aanhangers. Aangezien er personeelskrapte is ontstaan, worden deze medewerkers met het BE rijbewijs zeer gemist. Steeds meer bedrijven, instellingen, maar ook particulieren, doen daarom een beroep op Chauffeur.nl. Het is wel leuk om te zien, hoe wij onze ervaren chauffeurs, (die ook directiechauffeur, vrachtwagenchauffeur of buschauffeur zijn), ook steeds vaker worden gevraagd om een aanhanger te vervoeren. Dit kan voor een TV productiebedrijf zijn, een keuken groothandel of Theater gezelschap. De doelgroep van deze afnemers is groot. Het is daarom interessant voor zzp-chauffeurs om zich met 1 dag te laten opleiden tot BE chauffeur.” aldus Esther van Chauffeur.NL.

Heb jij een BE rijbewijs? Ben je beschikbaar als chauffeur voor het rijden met een aanhanger? Laat dit weten via onze vacaturepagina. We bellen je dan graag als er weer een aanvraag voor een BE chauffeur binnenkomt. Voorwaarde is wel dat je op zzp-basis beschikbaar bent. Ook dien je over een Verklaring Omtrent Gedrag te beschikken.

Heb je nog geen BE rijbewijs? Dan kan je die eenvoudig halen bij een lokale rijschool. Je kunt deze ook via BRUSECO halen, onze eigen opleiding (regio Utrecht). Bel even met 088- 278 77 30 of stuur een mail naar info@chauffeur.nl onder vermelding van BE Rijbewijs behalen.

Wil je graag als directiechauffeur of privé-chauffeur aan de slag gaan? Of ben je buschauffeur of vrachtwagenchauffeur? Kijk dan eens bij Brussaard Mobility Solutions. Je vindt de vacatures op onze vacaturepagina.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.