Vacature directiechauffeur Alliander

sep 21, 2021

Home » Overig » Vacature directiechauffeur Alliander

Vacature directiechauffeur Alliander

Vacature directiechauffeur bij Alliander (tot 1 oktober 2021 kan je solliciteren via de link in dit bericht).

Jouw energie

Als directiechauffeur verzorg jij het vervoer van de enige dame in de Raad van Bestuur. Je zorgt dat de auto er netjes en verzorgd uitziet en regelt dat het benodigde onderhoud tijdig wordt uitgevoerd.

Jouw werkgever

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Een 38-urige Werkweek

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer. Voor deze vacature kan je onder andere rekenen op (o.b.v.

  • een salaris tot € 2792.- (schaal 3) per maand.
  • een keuzebudget (IKB) van minstens 18% van het jaarsalaris. Je kunt dit laten uitbetalen of er bijvoorbeeld extra verlofdagen of ouderschapsverlof van kopen.
  • een duurzaam inzetbaarheid budget (DIB) van € 500 dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld loopbaanontwikkeling, een sportabonnement en/of arbo-proof thuiswerkmeubilair.
  • een vaste eindejaarsuitkering van 5,94%.

Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. We hebben alle mogelijkheden op een rij gezet op www.werkenbijalliander.com/jouw-arbeidsvoorwaarden.

Jouw achtergrond

Met jouw energie blink je uit als Directiechauffeur. Je bent betrouwbaar, flexibel, sensitief en communicatief vaardig. Je hebt een snel reactievermogen, houdt je altijd keurig aan de verkeersregels en veiligheid staat voor jou voorop.

Ook ben je de persoon met;

  • een rijbewijs B;
  • minimaal 5 jaar ervaring als privéchauffeur
  • bij voorkeur DEKRA of CCV D certificaat (pre)
  • een schadevrij verleden.
  • Verklaring omtrent gedrag.

Bij voorkeur woon je in de omgeving van Zwolle.

Jouw actie

We hebben ruimte voor jouw energie! Solliciteer op deze vacature en doe dit uiterlijk 1 oktober 2021.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda de Bliek, Manager, via miranda.de.bliek@alliander.com.

Meer informatie over de selectieprocedure? Contact Simon Braakhekke, Corporate Recruiter, via simon.braakhekke@alliander.com of 06-48201670.

Goed van start gaan

Wij screenen alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan. Want een goed begin is het halve werk, toch? Hoe zo’n screening er precies uitziet, kan variëren per vacature. Om je er een duidelijk beeld bij te geven, verwijs ik je graag naar https://werkenbij.alliander.com/arbeidsvoorwaarden/informatie-screening/ Hier kan je er alles over lezen.

Recruiter

Simon Braakhekke

Telefoonnummer

+31 (6) 48201670 JR04571

 

Solliciteer direct bij Alliander via LinkedIn.

 

Voor overige vacatures die via Chauffeur.nl worden aangeboden klik dan hier. 

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.