Als ZZP-chauffeur goed op weg!

De huidige arbeidsmarkt biedt veel kansen voor zelfstandigen-zonder-personeel (ZZP). Mede door het beleid van onze overheid (ingegeven door de Wet Arbeidsmarkt in Balans) vragen steeds meer bedrijven zzp-ers. Er is grote behoefte aan flexibele arbeid. Want niet iedere week is hetzelfde voor veel bedrijven, zodat regelmatig extra handjes nodig zijn. Veel bedrijven en instellingen hebben iedere maand een andere behoefte aan personeel, omdat dit afhankelijk is van de vraag naar diensten of producten… maar ook de vraag naar extra handjes kan tijdens de diverse seizoenen flink wisselt bij de diverse intermediairs van chauffeursdiensten. Daar houdt de Wet Arbeidsmarkt in Balans geen rekening mee. Dan komt de ZZP-er in beeld.

Ben jij als ZZP-chauffeur al goed op weg? Of ben je hiervan nog niet overtuigd? Zoek jij een goede basis om jouw ondernemerschap vorm te geven, zodat je zelf kunt kiezen waar je werkt en welke werkzaamheden jij wilt doen? Lees dan verder.

Natuurlijk heb jij graag iedere dag jouw handen aan het stuur. Het liefst een volle werkweek. Met een mooie afwisseling van werkzaamheden. Als zzp-er en wil jij dat het aantal opdrachtgevers waarvoor jij werkt ook laten groeien? Je wilt een goed gevulde orderportefeuille, zodat je iedere maand jouw doelinkomen kunt halen. Hoe hoogt moet dat inkomen zijn? Welke reserveringen moet je hiervoor doen? Hoe haal jij nieuwe opdrachtgevers binnen? Wat heb je daarvoor nodig? Hoe kan je dit het beste organiseren?

Je vindt het als ZZP-er misschien lastig om nieuwe opdrachtgevers te vinden en hierin door te pakken. Misschien blijf je bij één vaste opdrachtgever hangen? Het gevolg is dat je kwetsbaar wordt als zzp-ondernemer. Want dan voldoe je niet aan de voorwaarden! Vaak komen hierdoor ook jouw tarieven onder druk te staan. Een vaste opdrachtgever is wel zo handig, maar niet altijd verstandig! Verder moet je als ZZP-er minimaal 3-5 opdrachtgevers per jaar bedienen. Anders ben je geen ZZP-er. Je maakt jezelf ook heel kwetsbaar. Je moet een netwerk onderhouden van opdrachtgevers. Daar ligt de basis van jouw succes.

Onze tips en adviezen helpen jou sneller op weg helpen naar jouw zelfstandigheid als zzp-chauffeur.

  1. Je moet vindbaar zijn als chauffeur.
  2. Je moet je eigen diensten heel goed omschrijven. Dit moet een magneetwerking hebben voor die opdrachtgevers die jij wil binnenhalen.
  3. Je moet de juiste tarieven presenteren: te goedkoop of te duur zijn beiden niet handig en verstandig.

Chauffeur.nl helpt jou graag op weg. Doordat je deelneemt aan deze masterclass krijg je meer inzicht in de psychologie van succes: wanneer behaal jij succes als zzp-chauffeur?

Trainer

Deel 1 van de masterclass wordt verzorgd door Paul Brussaard, die zelf sinds 31 jaar zelfstandig ondernemer is. Hij is de oprichter van de ChauffeurPRO Dienstengroep. Hij leert jou de fijne kneepjes van het ondernemerschap. Paul is afgestudeerd aan de HEAO Management Economie en Recht (1994) en is gastdocent Ondernemerschap aan de Fontys University geweest. Paul is Master Practitioner NLP.

Tijdens deel 2 van de masterclass gaat  we verder in op de administratieve kant van het zzp-erschap. Deze wordt verzorgt door een ervaringsdeskundige. We bieden je graag tips en trucjes aan om niet achteraf verrast te worden door de belastingdienst. Hoe ziet een goede administratie eruit? Welk programma kan je hiervoor gebruiken (urenadministratie en facturatie). Waar moet je vooral op letten, zodat je niet wordt verrast door de belastingdienst? Dit is voor jou belangrijke informatie.

Locatie

De masterclass speciaal voor jou als ZZP-er (of als je overweegt om ZZP-er te worden) wordt centraal in Nederland gegeven. We ontmoeten elkaar persoonlijk op het kantoor van de ChauffeurPRO Dienstengroep in Utrecht (langs de A2). Het is goed om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Hier begint jouw netwerk.

De masterclass start om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Tijdens de training worden broodjes geserveerd en is koffie en thee aanwezig.

Stappenplan

Na afloop van deze masterclass beschik jij niet alleen over goede tips en trucs voor succes, maar neem je ook jouw eigen stappenplan mee met de acties die je moet gaan ondernemen. Zo ben jij goed op weg naar succes als zzp-chauffeur! Op naar concreet scoren!

Investering

We vragen voor deze dagtraining inclusief lunch een vergoeding van € 195,- per deelnemer. Dit is exclusief 21% btw. Dan ontvang je veel tips en een stappenplan.

Daarna kan je persoonlijk advies ontvangen voor een uurtarief van € 85,- per uur, mocht je behoefte aan hebben. Zo kan jij stap voor stap jouw zzp-schap succesvol maken.

Deze training wordt georganiseerd door BRUSECO, namens de ChauffeurPRO Dienstengroep. BRUSECO is onderdeel van de deze groep en is ook gevestigd aan de Zonnebaan 45 in Utrecht.

Aanmelden

Meld je aan via info@bruseco.nl o.v.v. ZZP- Masterclass. Wij sturen je dan onze aanvullende informatie en het inschrijfformulier. Ook krijg je alvast een formulier toegestuurd met daarop enkele vragen. Dit formulier dien je vooraf alvast in te vullen. Zo kan jouw training effectiever worden gemaakt en afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen. Paul Brussaard zal dan vooraf contact met jou opnemen voor een intake (via onlinegesprek). Tijdens deze intake kan jij aangeven waar jij behoefte aan hebt tijdens de masterclass.

Wil je meer lezen over de opleidingen van BRUSECO. Klik dan hier.