Vol is vol! Profiteer nu nog van belastingaftrek

nov 2, 2020

Home » Directiechauffeur » Vol is vol! Profiteer nu nog van belastingaftrek

Vol is vol! Profiteer nu nog van belastingaftrek

Voor de snelle beslissers onder ons, bestaat de mogelijkheid om de Beroepsopleiding Directiechauffeur met CCV D1 certificering nog voor 31 december 2021 te volgen, om zo te kunnen profiteren van de belastingaftrek voor studiekosten! Lees hier de mededeling van de Belastingdienst dat dit eindig is!

Ben jij van plan om binnenkort de beroepsopleiding tot gecertificeerd Directiechauffeur te gaan volgen? Maak dat nu in orde en ontvang tussen de 30-40% terug via de aftrek inkomstenbelasting. Nu kan dit nog. Hoe deze regeling er volgend jaar uit komt te zien is nog onzeker.

Bel met BRUSECO om te kunnen profiteren van deze fiscale aftrekpost. Het nummer is 088- 278 73 00. Er is dit jaar bij BRUSECO nog een beperkt aantal plaatsen vrij, dus wees er snel bij. Vol is vol!

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.