Motivatie, daar gaat het nu om!

apr 1, 2020

Home » Overig » Motivatie, daar gaat het nu om!

Motivatie, daar gaat het nu om!

Een persoonlijke motivatieboost voor iedereen die tijdens de coronacrisis een hart onder de riem kan gebruiken…!
Doe jij ook mee?

 

Als CHAUFFEUR.NL zijn wij voor deze periode van de intelligente lockdown een nieuw initiatief gestart om samen door de crisis te komen: Motivatieboost.nl! De Motivatieboost is een verrassingspakket van werkgevers voor hun werknemers om hen tijdens deze crisis te belonen voor hun inzet of een hart onder de riem te steken. Er is veel mogelijk, van een doos of mand met leuke en lekkere dingen tot een persoonlijke boodschap die wordt afgeleverd door een acteur.

MKB-boost: Tegelijkertijd biedt Motivatieboost.nl taxichauffeurs en rijschoolhouders een (financieel) steuntje in de rug. Zij kunnen nu de handen uit de mouwen steken door de Motivatieboost pakketten bij de mensen thuis te bezorgen. De regie wordt achter de schermen geregeld door het team van BRUSECO. Opdrachtgevers betalen voor de afgenomen motivatieboost-pakketten, zodat de toeleveranciers en vervoerders ook betaald kunnen worden voor hun goederen en diensten. Zo helpen we elkaar.

Doe je mee met dit initiatief? Biedt je dan aan als bezorger van deze pakketten. Of misschien ken je winkelaars die mee willen werken door leuke pakketten samen te stellen en aan te bieden? Uiteraard krijg je voor jouw inzet gewoon betaald. Dat is ook de opzet van dit initiatief; een glimlach op het gezicht van de ontvanger én van de leveranciers. Nadat je ons gemeld hebt dat je beschikbaar bent om de pakketten te vervoeren kom je in ons bestand te staan. Zodra we mensen in jouw regio nodig hebben nemen we contact met je op!

 

Aanmelden middenstand/winkels en restaurants

Motivatieboost.nl wil graag samenwerken met lokale restaurants (die thuis bezorgen) en lokale winkels. We gebruiken, indien mogelijk, producten van de lokale middenstand uit de eigen regio van onze opdrachtgevers! Wil jij een leuk pakket bij ons aanmelden voor de verkoop? Geef het door via winkel@motivatieboost.nl Geef daarbij duidelijk aan wat je kunt leveren!

Aanmelden is nog geen garantie voor omzet. Dit kan alleen als dit initiatief breed wordt opgepakt in Nederland. Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk partijen in te schakelen die nu geen of nauwelijks omzet draaien door de gevolgen van de Corona crisis. We proberen, samen met onze partners, veel pakketten te kunnen verkopen, zodat we een inkomstenstroom kunnen genereren. Wij verzorgen hiervoor de marketing en pr. Het doel is zoveel mogelijke organisaties, ondernemingen, instellingen te motiveren om Motivatieboost-pakketten af te nemen. Dat is een voorwaarde voor het gezamenlijke succes.

 

Ben je taxichauffeur of rijschoolhouder en wil je helpen bij het vervoer?

Wil je meewerken om pakketten (tegen vergoeding) te bezorgen? Stuur dan een mail naar info@bruseco.nl en geef aan dat je mee wilt werken met Motivatieboost.nl. Vermeld dan ook jouw telefoonnummer. De mensen van BRUSECO infomeren je dan over onze werkwijze en vergoedingen.

Het team van Motivatieboost.nl werkt 7 dagen per week, 24 uur per dag aan dit initiatief. Ons creatieve team is erg gedreven om van de Motivatieboost een succes te maken. Doe jij ook mee? Met elkaar maken we er een succes van!

Succes bereik je stap voor stap. De eerste stappen zijn inmiddels gezet. Er zullen er nog veel moeten volgen. Misschien zijn we nog doelgroepen vergeten of hebben we nog geen volledig zicht in de doelgroepen. Hieraan wordt dagelijks gewerkt. Dit is een geheel nieuw project en soms moeten we misschien net een iets andere route lopen om de weg succesvol te kunnen voortzetten. Maar aan ons enthousiasme zal het zeker niet liggen! Wil je meedenken en helpen? Laat het ons weten!

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.