Chauffeur.nl gaat ambassadeurs werven

jan 2, 2020

Home » Overig » Chauffeur.nl gaat ambassadeurs werven

Chauffeur.nl gaat ambassadeurs werven

Word – Ambassador of Amsterdam – 

ook voor -The Hague – en -Rotterdam –

Chauffeur.nl gaat meedoen met het internationale “Ambassadors-of-Amsterdam” project van Brussaard. Hierbij wordt een selecte groep van chauffeurs uitgekozen, die voor buitenlandse (hoogwaardige) gasten mogen rijden en deze mogen begeleiden!

 

Dit zijn de “Ambassadors-of-Amsterdam” en zoals het woord al zegt: dit gaat verder dan alleen de auto chaufferen. De chauffeurs zullen aanvullende taken uitvoeren, zoals kunnen optreden als gids, vertaler of begeleider/beveiliger.

Dit project wordt naast Amsterdam ook opgestart in Rotterdam in 2020. Dat gaat van start onder de naam “Ambassadors-of-Rotterdam”

Den Haag doet uiteraard ook mee met dit project omdat in die stad de meeste ambassades zijn gevestigd. Die chauffeurs die lokaal als ambassadeur kunnen optreden, krijgt de naam “Ambassadors-of-Thehague”.

 

Book Your Ambassador

Het “Book Your Ambassador” project gaat buitenlandse relaties, die naar Nederland en Europa komen, persoonlijk ontvangen en begeleiden. Hiervoor worden chauffeurs, gidsen, tolk/vertalers als gastheer/dame ingezet. We gaan de chauffeur opnieuw positioneren als antwoord op de prijsvechters zoals Uber. Wij willen het hebben over service en toegevoegde waarde. Dat standaard straattaxiwerk kunnen andere partijen veel beter uitvoeren”, aldus Paul Brussaard.

Paul vervolgt: “Er is behoefte aan een hoogwaardige service. We moeten leren om toegevoegde waarde te bieden en geen genoegen te nemen met een standaard ritje van A naar B, als je het hebt over de hoogwaardige internationale markt. De top van de internationale markt wil 24- uur per dag worden bediend. Door een chauffeur te bieden, die meer kan dan alleen een auto te besturen. Daar ligt de toekomst voor de taximarkt: Toegevoegde waarde bieden gecombineerd met een uitstekende rijvaardigheid! Dat gaat ook de taxiondernemer helpen!”, stelt Paul tot slot.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wordt Fan van Chauffeur.nl! Zo blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen van Chauffeur.nl. Daarnaast kan je profiteren van interessante acties en kortingen!

Wil je ook via Facebook op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina.

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.