Studenten chauffeur

Home » Studenten chauffeur

Studenten chauffeur inhuren

Neem contact op

Tel: 088- 278 77 88

studenten chauffeur

U zoekt een chauffeur om van A naar B te komen op een professionele manier. Een directiechauffeur op afroep– of privéchauffeur kan dan de oplossing zijn, maar heeft u ook wel eens gedacht aan een studenten chauffeur?

De kenmerken van een studenten chauffeur op een rij:

  • Een aantrekkelijk tarief.
  • Punctualiteit en goede dienstverlening.
  • Altijd ervaren chauffeurs.
  • Klantvriendelijk en discreet.
  • Flexibele inzetbaarheid.

Kortom: een studenten chauffeur staat voor een aantrekkelijk tarief, maar mét een professionele dienstverlening. Chauffeur.nl biedt uitsluitend ervaren chauffeurs aan die u kunt inschakelen voor korte en lange ritjes.
Neem contact op

Tel: 088- 278 77 88

Kiezen voor een studentenchauffeur is voordelig

Van alle chauffeurs die Chauffeur.nl aanbiedt, zijn de studenten chauffeurs het meest voordelig. Zij zijn door Chauffeur.nl gecontroleerd op kwaliteit, ervaring en inzetbaarheid, zodat u krijgt wat u wenst.

Een professionele dienstverlening is altijd een vereiste bij Chauffeur.nl. Als u graag vervoert wil worden maar niet zoveel waarde hecht aan specifieke kwalificaties, dan is dit een interessante keuze. Bovendien zijn de kosten aantrekkelijk. Sterker nog, ze zijn onderhandelbaar, zodat u fijn kunt reizen zonder dat u teveel betaalt.

Boek vandaag nog een chauffeur en Chauffeur.nl regelt de rest. Zoek nu een chauffeur die bij u past met ons handige zoeksysteem.
Vind hier uw chauffeur

Tel: 088- 278 77 88

studentchauffeur

Studenten chauffeurs; Ga aan de slag via Chauffeur.nl

Enerzijds biedt Chauffeur.nl een middel om specifiek naar chauffeurs te zoeken. Anderzijds kunnen individuele chauffeurs hier hun diensten aanbieden. Ben jij student en heb jij geregeld vrije tijd? Ga je graag de weg op en zie je een baan als chauffeur wel zitten? Meld je dan aan bij ons platform voor studenten chauffeurs en ga snel de weg op.

In het aanbod van Chauffeur.nl is een brede variatie van type chauffeurs te vinden en gezien de vraag naar chauffeurs blijft groeien, is dit ook voor jou interessant. Je aanmelden om aan de slag te gaan als één van de studenten chauffeurs is gemakkelijk en snel geregeld.

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook, wij zitten dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via: 088 – 278 77 88 of stuur ons een bericht.

Meld je aan

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.