Actie WRM applicatiedagen

dec 2, 2020

Home » Rij instructeur » Actie WRM applicatiedagen

Actie WRM applicatiedagen

Actie applicatiedagen voor WRM-Rijinstructeurs: vakbekwaam blijven

Een bijzondere en eenmalige actie. Zo kun je het aanbod omschrijven van BRUSECO -Certificering van rijinstructeurs-.

Een kennismakingsaanbod in een tijd waarin op de kosten gelet dient te worden. Daarom bieden we je 33% korting.

“Omdat wij nieuw zijn in het aanbieden van applicatiedagen voor rijinstructeurs en we ook het onderscheid willen maken, doen bieden we je één herhalingsdag kosteloos aan. Zo kunnen we wederzijds kennismaken en behaal jij als de rijinstructeur een groot voordeel” aldus Paul Brussaard van BRUSECO.“ We zijn van mening dat we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de rijinstructeur.

 

Extra voordeel:

€100 korting op de OGS+ Monitor met Optische & Geluidssignalen

Tegelijkertijd bieden wij jou, als gecertificeerd rijinstructeur, een voucher aan ter waarde van € 100,- als korting op de OGS+ Monitor in een voorrangsvoertuig. Zo kun je kennismaken met het vak rijinstructeur optische & geluidssignalen. Hierbij rij je zelf in een brandweervoertuig met optische & geluidssignalen en krijg je een beoordeling over jouw vaardigheden als chauffeur.

 

In het kort
Je bent rijinstructeur en jij wilt jouw WRM-pas graag behouden. BRUSECO biedt jou de mogelijkheid om een pakket te kopen met drie herhalingsdagen met 33% korting. Daarnaast bieden we je, als je in 2020 gebruik maakt van het applicatiedagenpakket, een voucher ter waarde van € 100,- voor de Monitor OGS+. Dat is dubbel voordeel!

BRUSECO is gestart met haar divisie – Certificering van Rijinstructeurs-. En dat vieren wij graag met jou.

  1. Houd je WRM-pas geldig samen met BRUSECO en ontvang 33% korting op het WRM applicatiedagen pakket. Volg je eerste herhalingsdag in 2020 en profiteer van deze kennismakingskorting.
  2. Wil je misschien jouw bevoegdheidspas Optische & Geluidssignalen halen bij het IBKI? Dan bieden we jou  €100,00 korting op de OGS+ Monitor als je deze in 2020 volgt.

Lees hier wat de Vakopleiding Optische & Geluidssignalen inhoudt.

Wil jij profiteren van 33% korting op je WRM applicatiedagen? Neem dan contact met ons op via info@bruseco.nl of telefonisch: 088-2787300.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.