Test je kennis van het RVV…

nov 9, 2020

Home » Rij instructeur » Test je kennis van het RVV…

Test je kennis van het RVV…

Als rijinstructeur dien je herhalingsdagen te volgen om je certificaat geldig te houden. Het RVV is daarbij een verplichte onderdeel. Het vormt de basistraining voor iedere WRM-rijinstructeur. Tijdens deze bijscholing word je bijgepraat over de nieuwste veranderingen in het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990. Niet alleen de veranderingen en aanpassingen komen aan bod, maar ook andere belangrijke artikelen worden tijdens deze dag besproken. Kortom, je kennis wordt weer even goed opgefrist waardoor je aan het einde van de dag weer helemaal op de hoogte bent. Elke rijinstructeur is verplicht om iedere 5 jaar deze theoretische bijscholing te volgen.

Volg vrijdag 13 november bij BRUSECO de masterclass ´Update je kennis van het RVV´ en betaal €195,-!
De training duurt twee dagdelen (1 dag) en is inclusief koffie, thee, lunch en registratiekosten IBKI.
Lees hier verder

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.