Er is sinds 1 oktober 2020 een nieuwe opleider voor rijinstructeurs gestart. Wij stellen deze nieuwkomer graag even voor:

BRUSECO Training & Certificering start met een divisie die zich volledig richt en specialiseert in het vakkundig rijonderricht geven voor WRM-rijinstructeurs. Tegelijkertijd wordt gestart met een verfrissend en waardevolle bijscholing voor WRM-rijinstructeurs die graag hun WRM-pas verlengen.

Daarvoor introduceert BRUSECO een nieuwe logo en een speciale aanbieding.

Doe jij ook mee?

Je hebt jouw WRM-pas al enige jaren in het bezit. Je bent rijinstructeur. Je vindt het een prachtig vak. Toch zou je er meer uit willen halen. Of spreekt meer variatie jou wel aan? Het IBKI stelt eisen aan de bijscholing van jou als WRM- rijinstructeur. Dat is logisch. Van jou wordt verwacht dat je bijblijft in jouw vakgebied. Een goede bijscholing als WRM-instructeur is niet alleen nuttig, maar daagt je ook uit om nog beter te worden in jouw vak als WRM-rijinstructeur.

Centraal gelegen in Utrecht, met uitzicht op de A2 en goed bereikbaar. Met ruime parkeerplaatsen en gratis parkeren. Met grote frisse lichte trainingsruimtes, goede lunches en professionele docenten, biedt BRUSECO bijscholing met extra meerwaarde. Je bent hartelijk welkom om jouw bijscholing voortaan bij BRUSECO te volgen. Want eenmaal ervaren, betekent dat je graag weer komt. Daar zorgen wij wel voor!

 

33% kennismakingskorting

“BRUSECO PRO staat voor de professionele rijinstructeur, die meer wilt halen uit zijn of haar opgedane ervaringen”, stelt Paul Brussaard directeur bij BRUSECO. “We willen jou als rijinstructeur uitdagen het beste uit jezelf te halen, waardoor je een veilige rijtoekomst kunt geven aan jouw leerlingen of kandidaten. Of dit nu jonge of oudere mensen zijn. Of beroepsmatige chauffeurs: bij BRUSECO PRO leer je jouw didactische vaardigheden, kennis en bouw je een mooi netwerk op met vakgenoten, waarbij intervisie en het uitwisselen van vakkennis centraal staat. Dan haal je ook meer uit de bijscholing WRM en je houdt je de WRM certificering geldig. Dat is twee vliegen in één klap! Als kennismaking bieden we graag een unieke korting van 33% voor de WRM-bijscholingsdagen”

 

Behaal nu 33% kennismakingskorting voor de bijscholing WRM.

 

Over BRUSECO

BRUSECO komt uit de wereld van de voortgezette rijopleidingen. Zij is sinds 2001 specialist in het vakbekwaam opleiden van directiechauffeurs (toen begonnen bij de Politieacademie en later CCVD en DEKRA). Daarnaast traint BRUSECO dagelijks chauffeurs van onze hulpdiensten op de openbare weg. Hierbij geven wij de opleiding voor de brandweerchauffeur, maar ook voor de chauffeurs die vakbekwaam moeten blijven met optische & geluidssignalen. BRUSECO scoort hierbij hoge beoordelingen.

Initiatieven zoals de Brandweerrijschool en de Ambulancerijschool komen ook vanuit BRUSECO. Wij hebben hiervoor de leergang Rijdocent Optische & Geluidssignalen ontwikkeld, met de Masterclasses Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen. BRUSECO verzorgt ook opleidingen in een voorrangsvoertuig voor rijinstructeurs die graag de OGS+ Bevoegdheidspas bij het IBKI willen behalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke bijscholing biedt BRUSECO aan voor jou als WRM-rijinstructeur?

Erkend door het IBKI

 

  1. Bijscholing WRM: “Hoe om te gaan met Voorrangsvoertuigen?”

WRM 59 (2 dagdelen)

 

Leer het beste uit jezelf te halen als het gaat om de benadering van voorrangsvoertuigen.

We geven een inkijkje in het hoofd van die chauffeur van de brandweer, zodat je begrijpt hoe je voortaan op de juiste wijze kunt reageren. BRUSECO verzorgt jaarlijks vele honderden rijtrainingen voor onze hulpdiensten zoals brandweer en ambulance. Die kennis en ervaring brengen we graag over in deze interessant applicatiedag.

 

Heb je de Bevoegdheidspas OGS+ via BRUSECO behaald? Dan is dit een leuke aanvulling. Hoe ga je jouw leerlingen nu coachen in het omgaan met een sirene en blauw licht? Je leert het tijdens deze applicatie.

 

Zo komt de applicatiedag WRM over “Hoe om te gaan met onze hulpdiensten” uit onze stal. Daarnaast hebben we nog een aantal leuke en leerzame herhalingsdagen ontwikkeld. Neem eens de proef op de som!

 

 

  1. Bijscholing WRM-instructeur: “Het RVV”

WRM 28 (2 dagdelen)

 

De basistraining voor iedere WRM-rijinstructeur. De kunst is niet om te weten wat in het RVV staat. Het gaat vooral om de praktische toepassingen. Dat biedt BRUSECO met deze Masterclass. Zo ben je actueel bijgeschoold en helemaal up-to-date op de hoogte van de nieuwigheidjes.

 

 

  1. Bijscholing WRM-instructeur

“Autotechniek en Veiligheid voor rij-instructeurs ADAS ++         

Advanced Driver Assistance Systems)

WRM 54 (2 dagdelen)

 

 

Nieuwe voertuigen, andere technieken vragen een andere zienswijze. Ook het optimaal gebruik maken van de verschillende actieve en passieve veiligheidssystemen vraagt om kennis en ervaring.

 

Dit is een interessante bijscholing Masterclass, die ook gevolgen kan hebben voor de keuze van jouw volgende instructievoertuig. Wat betekent dit voor jou voor jouw leerling? Dat wordt ook deze dag uiteengezet.

 

Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de autobranche. Hybride of elektrisch? Waterstof of toch diesel? Adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS… alles moet je kunnen uitleggen, want het vak van rijinstructeur is op dit terrein ook sterk in ontwikkeling.

 

Alle trainingen van BRUSECO PRO worden gegeven in ons trainingsinstituut langs de A2, Utrecht Amsterdam (Lage Weide). Tijdens onze trainingen kijkt u uit over de A2, wat een leuke dimensie geeft aan onze trainingen.

 

 

Pak je voordeel met het BRUSECO PRO pakket en maak van jouw bijscholing waardevol!

 

Vraag hier informatie aan over ons PRO Pakket. Hierdoor krijg je maar liefst 33% korting, indien je 3 masterclasses bij BRUSECO PRO volgt de komende vijf jaar. Als kennismaking.

 

Heb je vragen?

Bel dan tijdens kantooruren met 088-2787300 of mail jouw vraag naar info@bruseco.nl.