Ben jij een WRM-rijinstructeur met ambities? Dan is dit misschien een interessante bijeenkomst.

BRUSECO organiseert op donderdag 5 november 2020 een informatieavond over de instructeursopleiding Optische & Geluidssignalen (OGS). Deze opleiding die exclusief wordt gegeven door BRUSECO biedt jou als rijinstructeur de mogelijkheid om je verder te specialiseren. Je behaalt de Bevoegdheidspas OGS+ bij het IBKI. Deze pas is vijf jaar geldig.

Wil jij ook rijonderricht geven aan onze hulpdiensten en bijdragen aan veiligheid voor onze hulpverleners? Dan ben je hartelijk welkom. In dat geval heb je deze Bevoegdheidspas OGS+ nodig. Tijdens deze informatiebijeenkomst legt Paul Brussaard, de oprichter van BRUSECO, uit wat de kansen zijn die deze opleiding biedt. Maar ook de hobbels en kuilen in de weg worden toegelicht naar aanleiding van de opgedane ervaring van BRUSECO bij de eerdere opleidingen voor de OGS+ Bevoegdheidspas. Zo krijg je een goed beeld over de inhoud en de kansen die deze opleiding biedt.

Heb je nog geen informatie aangevraagd over deze OGS+ Leergang van BRUSECO? Vraag dan hier de informatie aan over de Vakopleiding Optische & Geluidssignalen.

Wil je naar deze informatieavond komen op donderdag 05 november aanstaande? Meld je je dan aan, zodat wij een plaats voor je kunnen reserveren. Stuur dan een mail naar info@bruseco.nl of bel met 088-278 7300.