Heb jij al veel ervaring opgedaan als chauffeur? Passen de lange ritten naar het buitenland niet meer in jouw agenda? Of zou je liever niet meer 24 uur per dag klaar willen staan als hulpverlener/chauffeur? Misschien vind je lesgeven leuk? Dan is WRM-erkend Rijinstructeur misschien voor jou een mooie volgende fase in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Nu is een unieke opleiding ontwikkeld voor mensen die al veel rijervaring hebben opgedaan. Die kennis en ervaring komen jou goed van pas! Misschien ben je al brandweerman of vrouw geweest, of heb je gewerkt op de ambulance? Misschien werk je bij een Veiligheidsregio en willen ze graag dat jij rijonderricht kan geven aan de eigen mensen? Kom dan naar BRUSECO. Bij BRUSECO behaal je het WRM-certificaat (IBKI examens), inclusief de specialisatie Optische & Geluidssignalen! Dat is uniek in Nederland. Je wordt opgeleid door specialisten uit te veld.

BRUSECO is voor de opleiding (die in maar 2020 gaat starten) op zoek naar gemotiveerde chauffeurs die graag omgeschoold willen worden tot WRM-Rijinstructeur. Wil jij jouw kennis en ervaring omzetten in het vak van rijinstructeur? Dan kan je bij BRUSECO de benodigde papieren halen om daadwerkelijk rijonderricht te mogen geven.

Opleiding start op 11 maart 2020

BRUSECO start op woensdag 11 maart 2020. Hierbij kan je op woensdagen en vrijdagen de opleiding volgen in een kleine groep leergierige professionals. Deze opleiding is inclusief de vakopleiding Optische en Geluidssignalen (OGS+ bevoegdheidspas). Lees hier meer over deze unieke opleiding en de investering (zowel in tijd als geld).