De rijopleiding is te weinig toekomstgericht!

dec 27, 2019

Home » Rij instructeur » De rijopleiding is te weinig toekomstgericht!

De rijopleiding is te weinig toekomstgericht!

Jeroen Smeesters

Dat zegt Federdrive, de federatie van autorijscholen in België. Op dit moment kiezen de meeste mensen er voor om hun rijexamen af te leggen met een auto met handgeschakelde versnellingsbak. Maar elektrische en hybride auto’s zijn de toekomst en die hebben allemaal een automatische versnellingsbak. “We moeten mensen meer stimuleren om eerst met een automatische versnellingsbak te leren rijden”, zegt Jeroen Smeesters, voorzitter van Federdrive.

Lees hier verder.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.