Wat verdien ik als Rijdocent OGS+ ?

dec 2, 2019

Home » Rij instructeur » Wat verdien ik als Rijdocent OGS+ ?

Wat verdien ik als Rijdocent OGS+ ?

Het is een interessante vraag. Wat ga je nu verdienen als Rijdocent OGS+?

Goede Rijdocenten die met optische en geluidssignalen rijonderricht geven zijn momenteel schaars. Er wordt verwacht dat dit nog wel twee jaar kan duren, voordat een bredere groep meer ervaring heeft opgedaan. Dat maakt goede Rijdocenten OGS+ schaars. Door de toename van de vraag naar deze gespecialiseerde rijinstructeurs zijn de vergoedingen goed te noemen. Het zal voor veel rijschoolhouders een stap vooruit zijn in de verdiensten. Daar tegenover staat dat je een goede opleiding moet volgen, met daarbij ook een goede oriëntatie. Dat vraagt tijd en geld om te investeren. Laat je hierbij dus goed adviseren en kies hierbij voor de juiste opdrachtgever. Hierbij kan je onderscheid maken in -welke hulpdienst-.

De vergoedingen die in 2020 wordt betaald aan OGS+ Rijdocenten als ZZP-er, bedraagt gemiddeld € 35,- en € 40,- per uur.  Dit is exclusief 21% btw. Er wordt gesproken van dagvergoedingen tussen de € 300- – € 375, exclusief btw. Dit kan soms wat hoger of lager zijn, afhankelijk van het aantal uren dat per dag wordt getraind. Ook kan een urengarantie ervoor zorgen dat je een deal sluit, waardoor dit uurtarief iets lager zal worden overeengekomen. Daar komt continuïteit in opdrachten weer voor terug. Vergeet niet dat je dan ook ruime ervaring moet hebben opgedaan als Rijdocent OGS+. Je hebt dan veel ervaring en kan dit ook op een uitstekende manier overbrengen. Een goede opleiding en begeleiding daarbij is heel belangrijk.

Ben je in vaste dienst bij de Ambulance of bij de Brandweer? Dan ontvang je iedere maand jouw standaard salaris, zoals is vastgelegd in de CAO. Mogelijkerwijs krijg je een toeslag op de uren die je als Rijinstructeur OGS+ werkt.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.