Uw reistijd wordt met Chauffeur.nl declarabel

Adviesgesprekken… of persoonlijk overleg op locatie met uw opdrachtgever… Elkaar in de ogen zien leidt vaak tot betere gesprekken, efficiëntere processen en diepgaander analyses. Uw meerwaarde is die persoonlijke ontmoeting, dat juist geformuleerde advies, de timing van uw aanwezigheid.

Alleen…. Nederland slibt dicht! Het tijdverlies loopt dagelijks flink op en kost veel energie. Files beginnen steeds eerder op de dag en eindigen later in de spits. De reistijd die het u kost om op locatie te kunnen overleggen is aanzienlijk. En dat is dure tijd. U mist hierdoor effectieve werktijd.

Het -niet- inzetten van een chauffeur-op-afroep is het tegenovergestelde van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat tonen wij al meer dan 27 jaar aan en leggen dit keer op keer geduldig uit aan accountants, advocaten en adviseurs. Overweegt u nu ook om wetenschappelijk onderbouwd en maatschappelijk verantwoord een chauffeur te gebruiken? Lees er meer over in onze White Paper. Vraag hier onze whitepaper aan om te lezen wat het u allemaal op kan leveren en wat de mogelijkheden zijn.

 

Paul Brussaard BBA, 088-278 7301

Welke categorie (directie)chauffeur past bij u?

Een gecertificeerde DEKRA D1 of CCV D1 directiechauffeur? Of een chauffeur op afroep voor uw woon-werkverkeer. Met of zonder auto. Wij vertellen het u met passie en overtuiging.

Met Chauffeur.nl wordt uw reistijd vanaf nu effectieve werktijd. Dat is snel terugverdiend! Ontzorg uzelf en pak die kostbare tijd aan voor belangrijke zaken. Wij nemen het stuur dan graag even over. Discreet, stipt en professioneel.

Kies voor Chauffeur.nl, een Brussaard gelieerde onderneming waar -Zelfstandig Professionals- zich presenteren aan u. Een partij die de directiechauffeurs kent, screent en jarenlang volgt. Samen met onze partner BRUSECO zorgen wij voor een messcherpe voorselectie. Uw reservering is bij ons in goede handen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Paul Brussaard BBA
Telefoon: 088-278 77 88

N.B. Vraag hier de Whitepaper aan. Zo heeft u alle argumenten op een rijtje en kunt u de juiste afweging maken.

Whitepaper aanvragen Prijs aanvragen

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 77

E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat! Wij regelen het!

Wij zoeken een Chauffeur voor je

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk.
  • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs