Privé chauffeur reserveren

Home » Privé chauffeur reserveren

Privé chauffeur  reserveren?

Wij zijn het grootste platform voor privé chauffeursdiensten in heel Nederland. Of je nu een privé chauffeur wilt reserveren voor zakelijke ritten of buiten het werk om, wij kunnen het jou bieden. Op basis van jouw persoonlijke behoeften kun je geheel zelf via ons platform een chauffeur reserveren. Reserveer direct of vraag ons naar de mogelijkheden.

Direct reserveren Meer informatie aanvragen

 

 

Je kunt bij ons een privé chauffeur reserveren op de tijden die jij persoonlijk wenst. Of dit nu is voor een paar uur, een dag of wellicht standaard eens per maand, of een fulltime prive chauffeur. Wij zijn flexibel in onze mogelijkheden en passen onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van onze klanten. Niet voor niets zijn onze klanten zeer tevreden over onze uitmuntende dienstverlening!

 

Zakelijke chauffeur nodig? Direct een directiechauffeur reserveren

Via ons platform kun je geheel zelf een privé chauffeur op maat reserveren. Op basis van locatie, maar ook type chauffeur en zelfs type auto kun je bij ons de chauffeur reserveren die volledig bij jou past. Wij regelen direct na jouw aanvraag ervoor dat de chauffeur op tijd is bij de afspraak. De chauffeurs van Chauffeur.nl zijn streng geselecteerd zodat wij altijd de kwaliteit kunnen borgen. Dat betekent goed opgeleid, altijd netjes gekleed en werken volgens onze standaarden.

Onze chauffeurs zijn opgeleid volgens de hoogste norm DEKRA D1 of CCVD1 en CCVD2 kwaliteitseisen. Deze directiechauffeurs of privé chauffeurs zijn opgeleid via de hoogste normen op het terrein van rijvaardigheid en beroepshouding bij erkende opleiders. De chauffeurs zijn verplicht een examen te volgen waardoor wij onze dienstverlening op een hoog niveau zetten. Gezien de grote vraag van onze klanten voor een privé chauffeur reserveren, wordt er via ons platform regelmatig een directiechauffeur gevraagd of een opgeleide privé chauffeur gevraagd. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat er geen chauffeur beschikbaar is voor jou.

 

Directiechauffeur gevraagd

Je kunt bij ons naast alle andere type chauffeurs een directiechauffeur reserveren op een door jouw gewenst tijdstip en uiteraard op vaste basis als dit nodig is. Onze directiechauffeurs zijn hoog opgeleid en kunnen naar wens uitgekozen worden op de taal die zij spreken. Zo kan er voor de directie van welk bedrijf dan ook een passende chauffeur worden gevonden die het management naar elke gewenste locatie brengt. Dit kan eveneens buiten Nederland!

Chauffeur.nl is hét grootste chauffeursdienstenplatform in Nederland. Hier komt aanbod van chauffeurs en vraag naar chauffeurs samen. Regelmatig wordt er een privé chauffeur gevraagd en vullen wij continu ons aanbod aan. Een privé chauffeur reserveren kan dan ook gemakkelijk met behulp van onze online tool waar je beschikking hebt tot veel soorten chauffeurs!

Wij helpen jou graag bij het kiezen van een eigen privé chauffeur. Onze servicedesk staat voor jou klaar.

Direct reserveren Meer informatie aanvragen

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.