Privé chauffeur reserveren

prive chauffeur reserverenAls je snel en vertrouwd een privé chauffeur wilt reserveren, kun je terecht bij Chauffeur.nl. Wij zijn het grootste platform voor privé chauffeursdiensten in heel Nederland. Of je nu een privé chauffeur wilt reserveren voor zakelijke ritten of buiten het werk om, wij kunnen het jou bieden. Op basis van jouw persoonlijke behoeften kun je geheel zelf via ons platform een chauffeur reserveren. Reserveer direct of vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Direct reserveren Meer informatie aanvragen

 

Je kunt bij ons een privé chauffeur reserveren op de tijden die jij persoonlijk wenst. Of dit nu is voor een paar uur, een dag of wellicht standaard eens per maand. Wij zijn flexibel in onze mogelijkheden en passen onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van onze klanten. Niet voor niets zijn onze klanten zeer tevreden over onze uitmuntende dienstverlening!

Zakelijke chauffeur nodig? Direct een directiechauffeur reserveren

Via ons platform kun je geheel zelf een privé chauffeur op maat reserveren. Op basis van locatie, maar ook type chauffeur en zelfs type auto kun je bij ons de chauffeur reserveren die volledig bij jou past. Wij regelen direct na jouw aanvraag ervoor dat de chauffeur op tijd is bij de afspraak. De chauffeurs van Chauffeur.nl zijn streng geselecteerd zodat wij altijd de kwaliteit kunnen borgen. Dat betekent goed opgeleid, altijd netjes gekleed en werken volgens onze standaarden.

Onze chauffeurs zijn opgeleid volgens de hoogste norm DEKRA D1 of CCVD1 en CCVD2 kwaliteitseisen. Deze directiechauffeurs of privé chauffeurs zijn opgeleid via de hoogste normen op het terrein van rijvaardigheid en beroepshouding bij erkende opleiders. De chauffeurs zijn verplicht een examen te volgen waardoor wij onze dienstverlening op een hoog niveau zetten. Gezien de grote vraag van onze klanten voor een privé chauffeur reserveren, wordt er via ons platform regelmatig een directiechauffeur gevraagd of een opgeleide privé chauffeur gevraagd. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat er geen chauffeur beschikbaar is voor jou.

Directiechauffeur gevraagd

Je kunt bij ons naast alle andere type chauffeurs een directiechauffeur reserveren op een door jouw gewenst tijdstip en uiteraard op vaste basis als dit nodig is. Onze directiechauffeurs zijn hoog opgeleid en kunnen naar wens uitgekozen worden op de taal die zij spreken. Zo kan er voor de directie van welk bedrijf dan ook een passende chauffeur worden gevonden die het management naar elke gewenste locatie brengt. Dit kan eveneens buiten Nederland!

Chauffeur.nl is hét grootste chauffeursdienstenplatform in Nederland. Hier komt aanbod van chauffeurs en vraag naar chauffeurs samen. Regelmatig wordt er een privé chauffeur gevraagd en vullen wij continu ons aanbod aan. Een privé chauffeur reserveren kan dan ook gemakkelijk met behulp van onze online tool waar je beschikking hebt tot veel soorten chauffeurs!

Wij helpen jou graag bij het kiezen van een eigen privé chauffeur. Onze servicedesk staat voor jou klaar.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Wij zijn op werkdagen van 09:00 – 17:30 uur bereikbaar via:

T: 088 278 77 77

E: info@chauffeur.nl

Heb je meer chauffeurs nodig of heb je speciale wensen? Laat het ons weten!
Alles is mogelijk; of het nu om een of twintig chauffeurs gaat! Wij regelen het!

Wij zoeken een Chauffeur voor je

Geef aan wat je zoekt en wij regelen een passende chauffeur. Wel zo makkelijk.
  • Kun je een korte omschrijving geven van de opdracht en de wensen?

Meer weten?

Wil je meer informatie over (de werkwijze) van Chauffeur.nl?
Download dan het informatiepakket, vrijblijvend.

Informatiepakket Overzicht chauffeurs