Prive chauffeur gezocht

Home » Prive chauffeur gezocht
  • Heeft u een drukke baan en wilt u meer tijd besteden aan uw gezin?
  • Heeft u een speciale gelegenheid waarvoor u in stijl wilt reizen?
  • U bent op zoek naar een privé chauffeur voor uw eigen auto?

Dan bent u bij Chauffeur.nl aan het juiste adres. Via dit chauffeursplatform vindt u altijd de juiste chauffeur. Privé chauffeur gezocht zal nu Privé chauffeur-gevonden worden.

Om aan de vraag naar’ privé chauffeur’ te voldoen, voorzien wij onze website van het brekingsnummer. Dat nummer is 088-278 7777 en dit nummer belt u om over een betrouwbare privé chauffeur te kunnen beschikken.

Onze privéchauffeurs zijn speciaal opgeleid, gescreend en vakbekwaam.  Als er een privé chauffeur gezocht wordt en u geeft goed aan wat uw wensen voor een privé chauffeur zijn,  dan is de kans groot dat u een de juiste chauffeur krijgt.

Boek uw chauffeur

 

 

Chauffeursdiensten

Om aan de vraag van een privé chauffeur gezocht te voldoen, hebben wij een uitgebreid portfolio van chauffeurs op diverse locaties zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Middelburg, Eindhoven, Venlo, Arnhem, Nijmegen, maar ook chauffeurs in Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Wij nemen ook u hier graag in op, maar niet uitsluitend voor privé vervoer. Ook chauffeurs met ervaring in luxe vervoer, zoals limousines, hebben wij beschikbaar.

Chauffeur.nl is immers de plek voor professionele chauffeurs die zich hier kunnen aanbieden. Opdrachtgevers die naar chauffeurs in het professionele segment zoeken, kunnen via onze website zeer gemakkelijk bij de juiste chauffeur uitkomen. Dat heeft te maken met onze kennis en ervaring.

 

Directiechauffeur gezocht

Er wordt bij Chauffeur.nl dagelijks een privé chauffeur gezocht, maar dat is niet het enige. Ook wordt er zeer regelmatig een directiechauffeur gezocht. Zo kunnen we vraag en aanbod goed op elkaar afstemmen. Daarbij gebruiken wij onze ruim 30 jaar ervaring om voor u de juiste directiechauffeur of privé chauffeur te vinden.

Daarnaast biedt Chauffeur.nl verschillende mogelijkheden tot het volgen van trainingen en meer voor de directiechauffeur en privéchauffeur die wordt aangeboden. Zo beschikt u altijd over een goed opgeleide privé chauffeur of directiechauffeur. Zo krijgt Chauffeur gezocht een hele andere betekenis.

Chauffeur.nl is daarmee een uitstekend platform om snel over de ideale directiechauffeur of privé chauffeur te beschikken.

Boek uw chauffeur

Logo Brussaard 30 jaar

Chauffeur.nl is powered Brussaard Mobility Solutions 

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven gingen u voor…

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.