Motivatieboost

Home » Motivatieboost

Motivatieboost

Nieuw initiatief om winkeliers én bedrijven met thuiswerkers te helpen.

Help de lokale middenstand én verras je medewerkers en thuiswerkers met een unieke Motivatieboost. Verzacht tegelijkertijd het financiële leed van ondernemend Nederland!

Wat vind jij van dit initiatief?

Chauffeur.nl en Webstijl zijn voor de periode van de intelligente lockdown een nieuw initiatief gestart om samen met elkaar door de crisis te komen: Motivatieboost.nl.

Met het versturen van een Motivatieboost naar medewerkers of zakelijke relaties laat je zien dat je aan hen denkt. Gelijktijdig help je hiermee de lokale winkelier door bij hen een pakket af te nemen. Hiermee biedt de Motivatieboost werk en omzet voor kleine ondernemers.

De lokale winkelier kan zelf, of met een paar collega’s, een pakket samenstellen dat hij gratis op de webshop van motivatieboost.nl kan aanbieden. Eventueel regelen we zelfs tegen kostprijs de verzending. Hierbij kijken we eerst naar lokale partijen zoals taxi’s, rijscholen, lokale koeriersbedrijven of privéchauffeurs met eigen vervoer. De regie wordt achter de schermen geregeld door het team van BRUSECO. Bekijk ook de video met uitleg op LinkedIn

Help ons en deel dit initiatief zoveel mogelijk

Jij kunt ons helpen

Wij zijn benieuwd hoe jij tegenover dit initiatief staat. Je kunt in ieder geval helpen door je lokale winkelier hiervan op de hoogte te stellen of door dit verhaal door te vertellen aan bedrijven die eventueel een pakket zouden willen bestellen. Daarnaast wordt het ontzettend gewaardeerd als je ons initiatief deelt, bijvoorbeeld via social media.

Like en share erop los!

Wij zullen alle ontwikkelingen delen via onze Facebook pagina. Houd ons in de gaten en volg de ontwikkelingen.

Wat is Motivatieboost?

Paul Brussaard legt het kort uit..

Waarom een boost?

Verras en motiveer medewerkers / thuiswerkers

Verzacht financieel leed

Help kleine ondernemers aan werk en omzet

Verzending tegen kostprijs mogelijk

Help lokale koeriers, taxi’s etc

Wat is jouw mening?

Laat het weten door te delen en liken

Houd ons ook in de gaten en volg de ontwikkelingen. Wij zullen alle ontwikkelingen delen via onze Facebook pagina.

De initiatiefnemers

Initiatiefnemer Paul Brussaard van Chauffeur.nl:
“Steek een hart onder de riem van medewerkers die thuis moeten werken, nu de afstand vaak groter is dan we gewend zijn. Dat is het doel van dit initiatief: een glimlach op het gezicht van de ontvanger én het gezicht van de gever!  We denken als ondernemers niet alleen aan onszelf, maar wij verbinden ons met andere ondernemers die ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door samen te werken kunnen we ook tijdens de crisis veel mooie dingen bereiken. En wie weet, is dit het begin van een veel langere samenwerking, ook na de crisis….”

Initiatiefnemer Nico de Jong van Webstijl:
“Toen Paul mij benaderde met het idee, was ik gelijk enthousiast. We helpen hiermee vele groepen ondernemers in één keer. Zeker de lokale middenstand die het op dit moment super zwaar heeft. We zijn met het team gelijk aan de slag gegaan om hier een plan van aanpak voor te maken en te kijken welke middelen we moeten bouwen.”

 

Wil je direct meedoen? Meld je aan

Hoe zou jij mee willen doen?