Kwaliteit

Home » Kwaliteit

Kwaliteit

Gecertificeerd chauffeur

De initiatiefnemer van Chauffeur.nl is tevens één van de grootste opleiders van gecertificeerde chauffeurs in het personenvervoer. Daarbij ligt de nadruk op veilig en economisch rijden, maar eveneens op representatie en service-bewust handelen. Chauffeurs die zich inschrijven voor Chauffeur.nl krijgen 10% korting op masterclasses of rij-trainingen bij BRUSECO tijdens hun lidmaatschap. Leerzaam en aantrekkelijk, omdat ze daarmee hun marktwaarde vergroten.

De 10% korting bij BRUSECO geldt niet voor de vakopleiding CCV-D1 of DEKRA

Ondernemerschap

Ondernemen is meer dan een product leveren of dienst uitvoeren. De rekeningen moeten op tijd de deur uit, debiteuren herinnerd aan de betalingstermijn en de fiscus wil regelmatig op de hoogte blijven. Om maar wat zaken te noemen. Ogenschijnlijk bijzaken, maar stuk-voor-stuk eisen ze aandacht en tijd. Dat is allemaal te leren in onze training ‘Ondernemersschap’. Chauffeurs leren er hun zaken zo efficiënt mogelijk te managen. Excellent.Me geeft deze trainingen. Bij inschrijving als chauffeur van Chauffeur.nl ontvang je een waardecheque voor het volgen van zo’n ondernemerstraining. Gegeven door trainers met ruime ondernemerservaring.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.