Vacature DEKRA of CCV-D gecertificeerde directiechauffeur (ZZP)

okt 6, 2020

Home » Directiechauffeur » Vacature DEKRA of CCV-D gecertificeerde directiechauffeur (ZZP)

Vacature DEKRA of CCV-D gecertificeerde directiechauffeur (ZZP)

Ben jij DEKRA of CCV-D gecertificeerd directiechauffeur, werk je op ZZP-basis en ben je op zoek naar extra opdrachtgevers? Mobiliteitsdiensten Nederland zoekt gecertificeerde chauffeurs door heel Nederland. Ben je voor een langere periode beschikbaar en bereid minimaal 4 dagen per week te werken? Solliciteer dan online.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.