Vacature Chauffeur College Bode

jan 17, 2020

Home » Directiechauffeur » Vacature Chauffeur College Bode

Vacature Chauffeur College Bode

Bij Chauffeur.NL hebben wij een interessante functie voor jou gevonden!

Wil jij extra ervaring opdoen binnen het vak van directiechauffeur? Dan is dit een mooie opstapfunctie, waarbij je kennismaakt met onze overheid. Dit kan een prima opstap zijn naar een functie voor bvb de Burgemeester of het College. Je dient wel in het bezit te zijn van jouw DEKRA D1 of CCV D1 certiticaat, of je bent bereid deze te behalen.

Lees hier meer over deze specifieke vacature Chauffeur/bode en solliciteer als dit bij jou past.

Heb je nog geen D1 certificaat behaald? Informeer dan hier naar de mogelijkheden.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.