Vacature Bestuurschauffeur m/v

dec 15, 2019

Home » Directiechauffeur » Vacature Bestuurschauffeur m/v

Vacature Bestuurschauffeur m/v

Reageer voor 5 januari 2020

Chauffeur voor burgemeester en wethouders
Directiechauffeur /directiechauffeuse – 36 uur
Ook vrouwen wordt gevraagd te solliciteren!
Ben jij punctueel en staat een flexibele maar professionele beroepshouding bij jou hoog in het vaandel? We zijn op zoek naar een ervaren chauffeur die gewend en bereid is te werken op flexibele tijden en ook in de avonduren en weekenden.
Jouw rol als Bestuurschauffeur
Als bestuurschauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig vervoeren van de burgemeester en de wethouders van onze gemeente. Alles wat je hebt geleerd tijdens jouw vakopleiding Directiechauffeur moet je in deze baan toepassen.

Tijdens de wachturen wordt er van je verwacht dat je aanvullende werkzaamheden uitvoert.

Jouw taken

 • Vervoeren van burgemeester en wethouders in de dienstauto;
 • Het vervoeren van diverse bestuurders;
 • Verzorgen van correcte administratie van ritten (blackbox aanwezig),
 • Onderhouden van de dienstauto;
 • Aanvullende werkzaamheden tijdens wachttijden.
Wat neem je mee?
Als bestuurschauffeur ben je klantgericht, integer en representatief.  Je kunt je goed presenteren tijdens de formele en informele gelegenheden en weet daarin een gepaste distantie te behouden.Naast de bovengenoemde competenties, vinden wij het belangrijk dat je:

 • In het bezit bent van minimaal een CCV-D1 chauffeursdiploma (DEKRA-D1 is ook toegestaan) welke is behaald bij een erkend opleidingsinstituut;
 • Ruime relevante werkervaring met vervoer van directie en/of bestuur;
 • Op korte termijn beschikbaar bent.

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen € 1.896,- en max. € 2.846,- (schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Toelagen voor beschikbaarheid en onregelmatige diensten;
 • Functie voor 36 uur per week, die in onderling overleg flexibel kunnen worden ingevuld;
 • Individueel Keuze Budget van 17,05% van het bruto jaarsalaris dat je kunt laten uitbetalen of waarmee je bijv. extra vakantiedagen kunt kopen;

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Klik op de link en stuur jouw reactie met een persoonlijke cv en motivatiebrief. Omschrijf duidelijk wat jou motiveert om te solliciteren op deze vacature voor bestuurschauffeur.

Je kunt uiterlijk reageren tot en met 5 januari 2020. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die wij via www.werkenbijhaarlemmermeer.nl ontvangen.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kan je gerust contact opnemen met Mijke Frencken (Teammanager Ondersteuning SBD) via (023) 567 62 43.

 

Wenst u meer informatie te ontvangen over het gevraagde certificaat CCV D of DEKRA? Bezoek dan onze opleidingspartner van Chauffeur.nl. Klik dan hier.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.