Chauffeur te water

dec 8, 2019

Home » Directiechauffeur » Chauffeur te water

Chauffeur te water

 

Of je nu bij de brandweer, ambulance of politie werkt. Misschien ben je  directiechauffeur, taxichauffeur of ben je vaak onderweg voor jouw werk als bezorger, vrachtwagenchauffeur of vertegenwoordiger? Het risico om een ongeval mee te maken, waarbij je te water raakt als chauffeur is groot. Wees daarop voorbereid.

In ons waterrijke land is het risico iedere dag aanwezig. En het kan nu glad zijn. Hoe vaak rijd jij langs de waterkant? Heb je er al eens aan gedacht: “Wat moet ik toch doen als ik te water raak?” Daarom is een leerzame training ontwikkeld: Chauffeur te Water. Hierbij leer je stap voor stap om uit een voertuig te komen. Zo bouw je ervaring op en weet je hoe je moet handelen als het je echt overkomt.

Wil je meer zien over de opbouw van deze training? Kijk hier naar de video over deze leerzame training Levensreddend handelen en Chauffeur te Water. (De training Chauffeur Te Water start bij minuut 1.40).

Jij kunt nu kosteloos meedoen aan deze training. Dan mag je ook iemand meenemen. Je partner, vriend of vriendin. Of collega.

Word nog voor 1 februari 2020 -Fan van Chauffeur.nl- en maak kans op twee gratis opleidingsplaatsen!

Het is heel simpel: Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je doet automatisch mee!

Dan maak jij kans om twee opleidingsplaatsen te winnen voor deze training Chauffeur Te Water, aangeboden door BRUSECO.

Dus wie weet, kan jij bij de volgende training meedoen en zien we elkaar onder water :-).

PS. Ja, het is best wel spannend. Maar de training wordt stap voor stap opgebouwd, dus we weten zeker dat je het leuk gaat vinden om dit ook te oefenen. Je wordt goed begeleid door professionele duikers die jou graag een handje helpen als dat nodig is. Daarna ben je goed voorbereid op de praktijk.

 

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.