ZZP-platform voor directiechauffeurs

dec 6, 2019

Home » Directiechauffeur » ZZP-platform voor directiechauffeurs

ZZP-platform voor directiechauffeurs

Je kunt je als zelfstandig directiechauffeur of privechauffeur, aansluiten bij een platform van directiechauffeurs. Dat is vaak handiger dan helemaal alleen te werken. Dat -helemaal alleen werken- is misschien wel handig voor de korte termijn. Maar zodra je aan het rijden bent, mis je eigenlijk het contact met jouw volgende opdrachtgever. Je moet immers ook denken aan toekomstige en vervolgopdrachten. Dan is het aansluiten aan een platform voor directiechauffeurs wel handig. Daarnaast is kennis- en ervaring uitwisseling tussen chauffeurs en vakgenoten erg belangrijk. Dat doe je via een vertrouwd netwerk. En stel je eens voor: je kunt een keer niet rijden voor jouw klant…. wie gaat die klant dan rijden? Dat vraagt om een betrouwbare partner.

Omdat het uitwisselen van kennis en ervaring belangrijk is, is het aansluiten bij een samenwerkingsverband van directiechauffeurs een goede stap. Een goed platform zorgt ervoor dat je goed bijblijft door het volgen van extra trainingen of Masterclasses die jou meer leren over de kennis en vaardigheden die de markt van jou vraagt.

Voordelen bij het aansluiten bij een Platform:

  1. Je loopt geen betalingsrisico,
  2. Je hoeft niet zelf de opdrachten te verwerven,
  3. Je hebt meer kans op vervolgopdrachten, nadat je eerste klus is afgerond,
  4. Je hoeft niet zelf aanbestedingen te schrijven, vaak is het platform hierin gespecialiseerd,
  5. Je kunt samen met jouw collega’s kennis en ervaring uitwisselen,
  6. Aanvullende trainingen en vakdagen bieden meerwaarde,
  7. Bij ziekte kan je gemakkelijker worden vervangen,
  8. Je hebt alleen je eigen administratie als ZZP-er, wel zo fijn,
  9. Je krijgt netjes binnen 28 dagen betaald.

Een voorbeeld van een Platform voor ZZP-instructeurs voor directiechauffeurs en privé-chauffeurs is Brussaard Chauffeursdiensten. Dat is de founding partner van Chauffeur.nl.

Alle nieuwe artikelen

Certificering van chauffeurs

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het land van de chauffeurs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarin staan ook regelmatig leuke aanbiedingen en vacatures die voor jou interessant kunnen zijn. Meld je aan voor de nieuwsbrief.