Directiechauffeur

Home » Directiechauffeur

Aan de slag als professionele directiechauffeur op afroep basis? Meld u vandaag nog aan als chauffeur op Chauffeur.nl. Dé website voor professionele chauffeurs en chauffeur zoekenden. Wij hebben de mogelijkheid om directiechauffeur voor Chauffeur.nl te worden zo makkelijk mogelijk gemaakt. Meld u aan als chauffeur en ga op korte termijn aan de slag.

Werken als directiechauffeur voor Chauffeur.nl betekent dat u in ons overzicht van professionele chauffeurs terecht komt. Iedere onderneming die een professionele chauffeur zoekt, kan op onze website een geschikte chauffeur vinden. Wij zorgen  dat de zoeker en aanbieder met elkaar in contact gebracht worden. Nadien kunt u de weg op als directiechauffeur. Zo gemakkelijk is het dus.

Meld je aan als directiechauffeur

Werken als directiechauffeur voor Chauffeur.nl

Werken als directiechauffeur voor Chauffeur.nl gaat gepaard met aantrekkelijke voorwaarden. Zo bieden wij een verzekering, een persoonlijke servicedesk en goede ondersteuning. Als chauffeur wilt u natuurlijk zo veel mogelijk op de weg zitten en alle communicatie die daarbij komt kijken nemen wij voor onze rekening.

Wij brengen u in contact met partijen die chauffeurs op afroep zoeken en zorgen dat u zonder ingewikkelde procedures aan de slag kan. Werken als directiechauffeur met Chauffeur.nl is hiermee zeer gemakkelijk, want u rijdt de personen van A naar B en wij verzorgen de rest. 

Directie chauffeur gezocht

Chauffeur.nl is met een groot bestand aan klanten altijd op zoek naar nieuwe professionele chauffeurs. Bent u een professionele ZZP chauffeur en wilt u aan de slag als directiechauffeur? Meld u aan en wij verzorgen voor u een professioneel profiel op onze website. Potentiële klanten kunnen uw profiel bekijken waarmee u gepresenteerd wordt.

Bij Chauffeur.nl geldt altijd ‘directie chauffeur gezocht’, dus beschikt u over de gewenste kwaliteiten? Wilt u werken in een hoger vervoerssegment? Dan is Chauffeur.nl dé website bij uitstek om u bij aan te melden. Wij willen het voor professionele chauffeurs nog gemakkelijker maken om aan de slag te gaan en bedrijven weten ons altijd te vinden.

Chauffeur.nl is onderdeel van Brussaard, een gerenommeerde chauffeursdienst dat al jaren samenwerkt met een grote verscheidenheid aan partners. Meer weten? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan of meld u vandaag nog aan, zodat u snel aan de slag kan.

Ik wil directie chauffeur wordenInformatie aanvragen

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.