Chauffeursdiensten

Home » Chauffeursdiensten

Behoefte aan een luxe en comfortabele rit zonder het gedoe van het zelf besturen van een auto? Dan is het huren van een auto met chauffeur  de perfecte oplossing.

Direct een chauffeur inhurenInformatie aanvragen

 

 

In de hedendaagse zakenwereld is tijd een kostbaar goed. Voor veel ondernemers en besluitvormers binnen bedrijven is het vinden van een evenwicht tussen werkdruk en efficiënt tijdbeheer een constante uitdaging.

Lange ritten naar vergaderingen, congressen, of presentaties op locatie nemen kostbare uren in beslag. Deze uren worden vaak gezien als ‘verloren tijd’, waarin weinig tot geen productief werk verricht kan worden.

Stel je voor dat je vastzit in het verkeer, je ogen op de weg gericht, terwijl je weet dat er belangrijke emails onbeantwoord blijven. Of dat je onderweg bent naar een belangrijk congres, maar geen tijd hebt om je presentatie te herzien. Deze situaties veroorzaken stress en een gevoel van inefficiëntie.

Daarnaast kan het zelf rijden naar zakelijke evenementen vermoeiend zijn, wat je prestaties tijdens belangrijke meetings of presentaties kan beïnvloeden.

Gelukkig is de oplossing dichtbij!

Chauffeursdiensten voor bedrijven bieden hier een elegante oplossing. Door de reistijd om te zetten in productieve werktijd, maximaliseer je de efficiëntie en minimaliseer je stress. Met een professionele chauffeur aan het stuur, kun je je volledig focussen op je werk.

  • Je kunt die laatste belangrijke emails versturen
  • Je presentatie finetunen
  • Of zelfs belangrijke telefoongesprekken voeren terwijl je comfortabel in de achterbank zit.

Wij zijn door heel Nederland actief. Neem persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u al eens geïnformeerd naar onze zorgchauffeurs of Bob-chauffeurs?

In onze chauffeursdatabase kun je kiezen uit tal van mogelijkheden. Zo kun je niet alleen kiezen uit het type chauffeur maar ook uit regio, taal en type auto. Zo kun je via Brussaard geheel chauffeursdiensten inhuren afgestemd op jouw persoonlijke wensen!
Direct een chauffeur inhurenInformatie aanvragen

 

 

Hét all-in chauffeursdiensten bedrijf

Als je chauffeursdiensten wilt inhuren begrijpen wij dat je er zeker van wilt zijn dat alles is geregeld.

  • Is er een verzekering voor mij?
  • Hoe zit het met de administratie?

Wij kunnen jou op dat gebied compleet ontzorgen. Onze chauffeurs zijn altijd verzekerd. Chauffeur.nl zorgt ervoor dat de gehele administratieve afhandeling juist en volledig wordt verzorgd.

In heel Nederland zijn wij actief en daarom kun je ook voor bijvoorbeeld jouw andere bedrijfsvestiging chauffeurs op afstand regelen. Bij ons altijd rekenen op gecertificeerde chauffeurs. Heb je persoonlijke wensen op het gebied van chauffeursdiensten? Wij staan altijd klaar voor jouw vragen. Je kunt ons benaderen via 088-2787788 of mailen naar info@chauffeur.nl.

Chauffeursdiensten inhuren voor hoe lang jij dat wilt

Op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis kun je bij ons terecht. Ook voor specifieke verzoeken staat Chauffeur.nl voor je klaar. De behoeften veranderen continu en wij veranderen mee. Ons motto is flexibel te zijn en er 100% voor jou als klant te zijn, zij het niet 200%. Maatwerk is onderdeel van jouw behoeften en wij stemmen dan ook zonder problemen onze chauffeursdiensten hier op af.

Chauffeur.nl is een professioneel chauffeursdiensten bedrijf met enkel  gekwalificeerde chauffeurs. Op regionaal gebied maar ook op type auto en de talen die de chauffeur spreekt, kun je bij ons chauffeursdiensten inhuren. Wij staan garant voor uitmuntende dienstverlening op hoog niveau. Boek direct uw persoonlijke chauffeur of raadpleeg ons voor meer informatie.

Direct een chauffeur inhurenInformatie aanvragen

De voordelen van chauffeur.nl

 24 / 7 beschikbaar
 Gescreende chauffeurs
 Gemakkelijk en snel
 Voor alle typen chauffeurs
 1 of meerdere ritten in binnen- en buitenland

ChauffeurPRO Dienstengroep bestaat sinds 1990.
In dat jaar startte Paul Brussaard met zijn eerste onderneming: Brussaard Chauffeursdiensten. Samen met zijn compagnon Rob Boymans heeft Paul deze organisatie flink laten uitgroeien door een goede naam, tot de eerste landelijke chauffeursdienst in Nederland.

Inmiddels heeft de onderneming een nieuwe naam: Brussaard Mobility Solutions. Zij biedt hoogwaardig personenvervoer aan in geheel Nederland. Brussaard is de grootste intermediair op het terrein van gecertificeerde directiechauffeurs.

Als snel ontstond er behoefte aan goede opleidingen voor de directiechauffeurs. Door het ontbreken van een geschikte opleider, heeft Paul besloten een eigen opleidingsinstituut op te richten: BRUSECO, die zich direct onderscheid van andere opleiders. BRUSECO heeft haar CCV D en DEKRA vakopleiding voor directiechauffeurs compleet afgestemd op de wensen en actuele behoeftes van meer dan 5000 opdrachtgevers, die zij inmiddels heeft voorzien van een chauffeur. Hier ligt de basis van Chauffeur.nl.

Binnen Chauffeur.nl wordt het vak van chauffeur breder gepresenteerd, zodat ieder bedrijf of organisatie, over een professional achter het stuur kan beschikken. Met of zonder voertuig. De kennis en ervaring, opgedaan sinds 1990, wordt hiervoor omgezet in werving, selectie en het beschikbaar stellen van deze chauffeurs, met alle categorieën rijbewijzen.

U kunt hierbij de beste kandidaat kiezen.

Deze bedrijven maakten reeds gebruik van onze chauffeursdiensten

Dit is wat klanten mogen verwachten van onze chauffeursdiensten

Nederland

Actief in heel Nederland.

Chauffeurs op afstand regelen mogelijk.

certificering

Gekwalificeerde chauffeurs.

smartphone

24/7 bereikbaar

U kunt ons altijd bellen of mailen via:

(+31) 88-278 77 88 / info@chauffeur.nl

auto verzekering

Altijd een verzekerde chauffeur.

Wij verzorgen de volledige administratie.

chauffeur

Betrouwbare partner.

Meer dan 5000 opdrachtgevers geholpen.

ervaring

Ervaren partner met ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn ook bereikbaar via

Stel een vraag

Laat een vraag achter en wij geven binnen 24 uur antwoord

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*

Sectie-einde

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.