Wouter

Vaardigheden en Persoonsomschrijving:
Betrouwbaar, discreet, rustig en dienstverlenend zijn voor mij als directiechauffeur van groot belang. Ik vind dat mijn doelgroep een bijzondere behandeling verdient. Dit ziet u terug in mijn representatieve uitstraling, discrete en georganiseerde manier van werken en mijn meedenkend vermogen. Ik ben nooit te nadrukkelijk aanwezig maar ben er wel voor mijn VIP daar waar dat nodig is.

 

Opleidingen:
Bruseco, Directie chauffeur opleiding. Opleiding tot  directiechauffeur CCV-D1 gevolgd en met goed gevolg afgelegd
Noorderpoort College, autotechniek, Geslaagd Commercieel bedrijfsleider/ondernemer autovak

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl

Ik onderscheid mij als chauffeur door mijn professionele en klantvriendelijke aanpak. Discretie en vertrouwen zijn daarbij enorm belangrijk. Ik wil de VIP zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Mijn doel? Zorgen dat reistijd werktijd wordt en dat u veilig en ontspannen op uw locatie aankomt. De VIP hoeft zich dus geen zorgen te maken over randzaken zoals files of parkeermogelijkheden. Moet er tussendoor het een en ander geregeld worden? Dan doe ik dat graag. Dat kan variëren van het bespreken van een restaurant tot het verzorgen van een bos bloemen voor uw zakenreceptie. Ik help u graag als zijnde uw personal assistent. Daar in tegen zal ik mij nooit op de voorgrond begeven. Altijd zal ik mijn best doen u te helpen zonder zodanig op te vallen als uw PA of Chauffeur. Ik ben o.a. voor u beschikbaar in de regio van Groningen, Drachten, Veendam, Winschoten, en de omliggende dorpen.

 

Specialiteiten:
Mijn specialiteiten als directiechauffeur zijn dat ik rustig en betrouwbaar ben. Hierdoor laat u zich zonder zorgen van A naar B en C rijden. Mijn rijstijl is rustgevend maar toch vlot. U kunt rustig werken of ontspannen, ik breng u graag veilig naar uw bestemming. Maar ook dienstverlenend en georganiseerd werken zijn voor mij van toepassing, waardoor ik ook naast het chaufferen voor u klaar sta.


Ervaring:

  • Directiechauffeur Brussaard Chauffeursdiensten 01-06-2014 t/m Heden
    Persoonlijk vervoer op niveau. Na mijn opleiding heb ik hier echt het vak van directiechauffeur geleerd.
    Sindsdien voor Brussaard werkzaam op oproepbasis voor de 3 noordelijke provincies. Hierbij verschillende VIP’s mogen chaufferen en veel ervaring opgedaan.
  • Chauffeur vliegveldservice & Vip  Taxibedrijf 1-02-2014 t/m heden.
    Na het behalen van mijn CCV-D1 certificaat aan het werk gegaan bij een lokaal taxibedrijf. Met een selectief groepje chauffeurs zijn wij verantwoordelijk voor het vliegveld vervoer van alle vliegvelden in Nederland en een aantal in Duitsland en België. Daarnaast verzorg ik ook het VIP vervoer van een aantal vaste cliënten

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Dienstverlenend, Discreet, Georganiseerd, Rustig

Leeftijd

30-40

Certificaten

CCV-D1, Levensreddend handelen, Taxi Pas

Provincie

Drenthe, Friesland, Groningen

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Limousinechauffeur, Privechauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Werktijdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur, Zorgchauffeur

Auto

Chauffeur zonder auto

Regio

Groningen

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto