Wennie

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben iemand die veel discipline heeft en ook goed zelfstandig kan werken. Dit heb ik met mijn 30 jarige werkervaring steeds beter weten te ontwikkelen. Daarnaast ben ik zeer flexibel. Problemen zijn er op om te lossen, hoe dan ook. Zelfs als dat betekent als ik lange dagen moet maken. Ik kan goed relativeren en heb veel geduld. Ik ben iemand die in moeilijke situaties oplossingen bedenkt en deze zodanig uitvoert dat iedereen daarmee tevreden mee is
Mijn gedisciplineerd werken uit zich in het feit dat ik mijn opdrachten goed voorbereid en ook zodanig uitvoer. Door mijn flexibiliteit en mijn goed relativerend inzicht blijf ik in alle situaties rustig en houd ik het overzicht en de controle. Daarnaast zijn betrouwbaarheid en respect voor mij zeer belangrijk. Wat gezegd wordt tijdens dat de VIP bij mij in de auto zit, of aan mij wordt verteld zal altijd strikt geheim blijven.
Een man is een man, een woord is een woord.

 

Opleidingen:

 • Dam Ede: Vrachtwagenchauffeur C-E met code 95 (25-04-2014) CE behaald op 15-10-2016
 • Bruseco: Directiechauffeur CCV-D1 ( certificaat 16-11-2012)
 • Bruseco: Taxichauffeur (Diploma 16-04-2013) in bezit van chauffeurskaart
 • VKRC: Bevoegd verkeersregelaar 2012 ( aanstellingspas 23-03-2012)
 • Ito: VCA-VOL (Diploma 22-01-2014)
 • bace: Autolaadkraan (certificaat 2015)
 • bace: Heftruck en reachtruck certificaat (1987-heden)
 • ROCCB: Herhaling brandbestrijding en Ontruiming en eerste hulp inclusief AED (2006/13-10-2016)
 • NCOI: Leidinggeven en Management 2010-2011 ( diploma 2011 )
 • EVO: Magazijnbeheer 1999 MBO+ niveau ( diploma 1999 )
 • Bruseco: masterclass Incidentmanagement (certificaat 9-8-2015)
 • Besseling: BCT cursus ( certificaat 21-11-2015)
 • Besseling: Regiotaxi Gelderland ABC ( certificaat 20-11-2015)

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur.nl

Ik rijd defensief als chauffeur zijnde, maar toch blijft mijn rijstijl vloeiend, vlot, veilig en comfortabel. Doordat ik mijzelf altijd op alles goed voorbereid kan ik goed en flexibel omgaan met veranderingen, mochten die voorkomen. Wat er ook gebeurt mijn cliënt is altijd koning.

 

Mijn specialiteiten:
Gastvrijheid is voor mij erg belangrijk, iemand moet zich volledig op zijn of haar gemak kunnen voelen bij mij in de auto. Mijn rijstijl en houding kan ik dan ook goed aanpassen aan mijn cliënt. Ik zal er alles aan doen om mijn cliënt net een dat beetje extra te kunnen geven.

Ik ben o.a. voor u beschikbaar in de regio van Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest, Nijkerk, Barneveld en Hilversum.


Ervaring:
Door mijn leeftijd heb ik inmiddels veel levenservaring en ook veel werkervaring opgedaan. Op jongere leeftijd ben ik begonnen in een rubber fabriek als medewerker. Ik heb mijzelf door opleidingen en tonen van goede inzet opgewerkt tot manager.
In 2012 veranderde de situatie plotseling toen er door een overname de leiding bij een ander bedrijf kwam te liggen en ik bij een reorganisatie werd ontslagen. Ik zocht een nieuwe uitdaging en heb toen besloten zelfstandig chauffeur te worden. Hier heb diverse opleidingen voor gevolgd en rijbewijzen voor behaald.
Ik heb ervaring als vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur (regiotaxi en zakelijk vervoer). Hierdoor is mijn topografische kennis zeer groot. Mijn omgang met mijn VIPS is altijd correct. Mede ook door mijn ervaring op de Regio Taxi heb ik met veel verschillende mensen leren omgaan. Per rit is de persoon achterin weer anders en daar moet je je natuurlijk wel op kunnen afstemmen.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Flexibel, Gediciplineerd, Relativerend, Zelfstandig

Leeftijd

> 50

Certificaten

AED, BHV, CCV-D1, Code 95 voor C rijbewijs, Gecertificeerd verkeersregelaar

Provincie

Gelderland, Utrecht

Taal

Engels, Nederlands

Auto

Chauffeur zonder auto

Regio

Amersfoort

Type chauffeur

Airportchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Gecertificeerde directiechauffeur, Privechauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Directiechauffeur, Privéchauffeur

Met of zonder auto

Zonder auto