Tom

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben echt een mensen-mens. Ik heb een brede interesse. Ik ben breed ontwikkeld en vooral praktisch ingesteld. U geeft mij een opdracht en ik voer die geheel zelfstandig als chauffeur uit.  Ik ben zeer servicegericht ingesteld en zal altijd met u meedenken. Ik ben oplossingsgericht. Ik rijd rustig en comfortabel. Als het moet kan ik ook doorrijden. Maar uw en mijn veiligheid staat altijd voorop. Discretie is voor mij zeer belangrijk. Mijn collega's beschrijven mij als een collegiaal persoon die hard doorwerkt en passie heeft voor het vak van chauffeur. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Het werk is pas klaar als u volledig tevreden bent. Reserveert u mij gerust voor een dag of enkele dagen en neem de proef op de som.

 

Opleidingen:
1999 – International Business studie
2003 – Ondernemers diploma Taxi
2003 – Chauffeurs pas behaald

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%

Beschrijving

Boek mij nu via Chauffeur

Ik ben ook met eigen auto inzetbaar

Als u een rustige en bekwame chauffeur zoekt met veel passie voor zijn werk, dan ben ik de juiste chauffeur voor u. Ik zorg er altijd voor dat ik representatief gekleed ben. Ik zie er altijd verzorgd uit.  Ik denk graag vooruit, zodat ik u op meerdere vlakken van dienst kan zijn. Ik ontzorg u graag.

Mijn specialiteiten:
Ik heb ondanks mijn jongere leeftijd al ruime ervaring als privé- directie-chauffeur. Mijn rijvaardigheid is van hoog niveau. Dit komt ook mede doordat het chaufferen in mijn genen zit. De hele familie zit in dit prachtige vak! Ik ben een geduldige chauffeur, die flexibel omgaat met veranderingen in de planning. Ik rij op CCV-D1 niveau (directiechauffeur certificaat). Dit certificaat zal ik binnenkort ook behalen. Neemt u gerust de proef op de som! Ik werk vanuit de regio Gorinchem, Sliedrecht. U kunt mij overal inzetten in Nederland.

 

Ervaring:
In 2003 ben ik begonnen als chauffeur. Sindsdien ben ik altijd in het zakelijke vervoer werkzaam geweest. Ik heb veel ervaring met het vervoeren van mensen op hoogwaardig niveau (hoogwaardigheidsbekleders, CEO’s, raadsleden van bestuur, topondernemers).
Ik ben mede-eigenaar in een familie bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervoersbranche.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Ambitieus, Oplossings gericht handelen en denken, Punctueel, Servicegericht

Auto

8 pax bus (Vito Viano klasse), 8+ busjes, Chauffeur zonder auto, Comfort klasse auto

Leeftijd

30-40

Certificaten

CCV-T, Chauffeurspas, Taxi Pas

Provincie

Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant

Regio

Rotterdam

Rijbewijs

Rijbewijs – B, Rijbewijs – BE

Taal

Engels, Nederlands

Type chauffeur

Airportchauffeur, Bezorgchauffeur, Blessurechauffeur, Bob, Bootchauffeur, Butlerchauffeur, Chauffeur op afroep, Dinerchauffeur, Evenementchauffeur, Filechauffeur, Hondvriendelijke taxi, Koerierchauffeur, Limousinechauffeur, Marktplaatschauffeur, Pakketbezorgchauffeur, Privechauffeur, Senioren taxi chauffeur, Taxichauffeur, Taxipluschauffeur, Thuisbezorgdchauffeur, Vakantiechauffeur, Werktijdchauffeur, Wintersportchauffeur, Woon werk verkeer chauffeur

Verklaring Omtrent Gedrag

Ja,

Soort chauffeur

Buschauffeur, Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto