Sander

Vaardigheden en persoonsomschrijving:
Ik ben een rustige en integere chauffeur, die graag mijn vip het ultieme gevoel van comfort wil geven. Ik ben mij altijd zeer bewust van mijn omgeving als ik voor u aan het werk ben. Uw veiligheid is mijn zorg. Mensen omschrijven mij als een rustig en fijn persoon in de omgang. Ik ben zeer stressbestendig en punctueel. Afspraak is afspraak. Discreet zijn is voor mij erg belangrijk.

 

Opleidingen:
2006 – Specialistische rij opleiding D1
2008 – Specialistische rij opleiding D2
2012 – CCV-D1 bij BRUSECO
2012 – CCV-D2 bij BRUSECO

 

Formulier - Boek deze chauffeur

Bel tijdens kantooruren voor uw reservering via
088-278 77 88.

Vul onderstaande gegevens in. Na je keuze controleert Chauffeur.nl de beschikbaarheid op de opgegeven datum en tijd. Bij geen beschikbaarheid regelen wij een gelijkwaardige chauffeur voor je.

Stap 1 van 2

50%

Beschrijving

Boek mij via Chauffeur.nl

Ik ben een zeer ervaren directiechauffeur, die door bijna 19 jaar ervaring als directiechauffeur, mijn vak echt goed beheers. Ik heb veel rij-trainingen en specialistische masterclasses gevolgd (o.a. bij BRUSECO CCV D1 en CCV D2). Ik streef ernaar om mijzelf up-to-date te houden in mijn vakgebied. Als u voor mij kiest weet u zeker dat u een chauffeur krijgt. Ik ontzorg u en breng u vlot, veilig én comfortabel van A naar B.

Mijn specialiteiten:
Doordat ik veel trainingen en cursussen heb gedaan is mijn rijvaardigheid uitstekend. Ik ben een gedreven chauffeur, die ernaar streeft het best mogelijke resultaat te leveren. Ik bereid al mijn routes zeer goed voor. Ik plan waar ik heen moet en zal altijd een alternatieve route klaar hebben liggen. Doordat ik vele jaren als chauffeur wordt ingezet (privé- en directiechauffeur) is geen een verkeerssituatie mij meer vreemd. Ik ken alle knooppunten in Nederland. Ik werk vanuit de regio Gorinchem, Sliedrecht. U kunt mij overal inzetten in Nederland.

 

Ervaring:
Sinds 2003 werkzaam als gecertificeerd CCV D1 en D2 chauffeur. Ik heb vele Board Members jarenlang gereden van grote multinationals. Ook heb ik voor vermogende families mijn professionele diensten mogen inzetten.

Certificaten en kenmerken

Kernkwaliteit

Dienstverlenend, Discreet, Flexibel, Punctueel

Provincie

Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant

Auto

8 pax bus (Vito Viano klasse), 8+ busjes, Chauffeur zonder auto, Comfort klasse auto, Luxe klasse auto

Certificaten

CCV-D1, CCV-D2

Regio

Breda, Roermond

Taal

Duits, Engels, Nederlands

Soort chauffeur

Buschauffeur, Directiechauffeur, Privéchauffeur, Taxi chauffeur

Met of zonder auto

Met auto, Zonder auto